COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 4 de març 2021

L'Auditori i el Primavera Sound porten Jon Hopkins a Barcelona

Dins del cicle Sit Back, el britànic actuarà mostrant les seves facetes ambient i techno al mateix show.
Les entrades ja estan a la venda al web de L'Auditori de Barcelona a partir de 33 €.

L'Auditori i el Primavera Sound porten Jon Hopkins a Barcelona

Jon Hopkins ha basat tota la seva carrera musical en el contrast, la polarització, la tempesta que et destrueix i la calma que et cura. Bé sigui mitjançant els seus cinc àlbums d'estudi (l'últim, l'aclamat Singularity, publicat el 2018), les seves bandes sonores (especialment celebrada és la de Monsters de 2010) o rara avis com el seu disc de culte amb King Creosote (Diamond Mine) o les seves darreres incursions a la música de meditació (els 20 minuts de Meditations, publicat l'any passat), l'artista i productor britànic és un autèntic alquimista de l'electrònica orgànica. Capaç de endinsar-se en paratges de techno marcial i asfixiant i al cap d'uns instants situar-se en un paisatge d'ambient contemplatiu, la seva proposta de contrast radical no divideix sinó que s'entén com un tot: els esclats resultarien angoixants si després no arribessin aquests recessos de pau... i viceversa.

Fidel a la seva essència, la gira Polarity de Jon Hopkins presentarà les dues cares de l'artista per primera vegada en una oportunitat única. És a dir, "la fragilitat i la severitat" de la seva música, en paraules del propi Hopkins, amb una posada en escena que combinarà un piano de cua amb la seva habitual maquinària analògica i que aquest cop també comptarà amb músics a escena com Leo Abrahams (guitarrista), Emma Smith (violinista) i Daisy Vatalaro (cel·lista).

La gira, que va arrencar a principis de 2020, va haver de ser posposada per l'adveniment del que tots ja sabem i no es podrà reprendre fins a finals d'aquest any, però a canvi afegeix una data espanyola: a L'Auditori de Barcelona, que coprodueix el concert, el dijous 18 de novembre de 2021. Arrodonint la nit actuarà un convidat d'excepció: Hayden Thorpe, vocalista dels enyorats Wild Beasts, ja còmode en la seva carrera en solitari gràcies a el disc Diviner (2019) i l'EP Aerial Songs (2020), que defineix de forma gràfica la seva música. El complement perfecte, en definitiva, a una nit de música polaritzada... en el bon sentit de la paraula.

DIJOUS 18 DE NOVEMBRE - BARCELONA (L'AUDITORI)

Entrades ja a la venda al web de L'Auditori de Barcelona a preus entre 33 € i 52 € (més despeses de distribució).

Anar al principi