COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 20 de novembre 2019

L'Auditori celebra Santa Cecília amb activitats i descomptes especials

El Museu de la Música ha organitzat una jornada de portes obertes el dia 22 de novembre. Els Amics de l'OBC celebren la primera activitat de la temporada aquest cap de setmana. La festivitat de la patrona de la música es completarà amb una sel·lecció de concerts amb un 25% de descompte que durarà fins a Reis.

El 22 de novembre és el dia de Santa Cecília, patrona de la música, i L'Auditori ho celebra amb diverses activitats i descomptes per aquest cap de setmana i pels propers dies fins al Nadal.

Una de les activitats més destacades és la jornada de portes obertes que el mateix divendres 22 farà el Museu de la Música de 10 a 18h, una oportunitat única de gaudir d'una de les col·leccions d'instruments més detacades d'Europa.

El mateix divendres també tindrà lloc la primera activitat de la temporada dels Amics de l'OBC, en la qual els membres del club de l'Orquestra assistiran a l'assaig d'El castell de Barbablava de Béla Bartók, tindran una trobada amb el director Josep Pons i faran un brindis per celebrar l'inici de la temporada.

Tot plegat es completarà amb descomptes d'un 25% en el preu de les entrades als concerts 2001: Una Odissea a l’Espai, Carmina Burana, el Triple Concert de Beethoven, els concerts del Quartet Casals, la Passió segons Sant Joan de Bach amb Jordi Savall, l'espectacle familiar Maaambo! i el concert de la vocalista Cécile McLorin. Es podrà accedir a aquests descomptes fins al 6 de gener. A més, fins al 24 de novembre, les entrades pel concert de l'Orquestra de la Ràdio de Baviera i Mariss Jansons tindran un descompte del 25%.