COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 3 de desembre 2020

L'Auditori de Barcelona ofereix el concert d'Emmanuel Pahud i l'OBC de forma gratuïta a través de L'Auditori Digital

El director Ilan Volkov substitueix a Kazushi Ono, que no podrà dirigir aquest concert per prescripció mèdica.

L'Auditori de Barcelona ofereix el concert d'Emmanuel Pahud i l'OBC de forma gratuïta a través de L'Auditori Digital

El cap de setmana de l'11, 12 i 13 de desembre l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferirà el programa Prélude, una cita molt especial que comptarà amb un dels flautistes més aclamats del nostre temps, Emmanuel Pahud.

El solista suís arriba a Barcelona per fer l'estrena nacional del Concert per a flauta de Marc-André Dalbavie. Una obra dedicada a Pahud i que presenta una recerca valenta de les possibilitats del color tímbric i del procés sonor com a impulsors d’un virtuosisme que mai resulta sobrer.

El concert de diumenge dia 13 a les 11h es podrà seguir en obert i de forma gratuïta a L'Auditori Digital per agraïr tot el suport i les mostres d'afecte que L'Auditori de Barcelona ha rebut en aquests temps tan difícils. A més, el concert estarà disponible durant un mes al catàleg de la plataforma perquè tothom el pugui veure.

Estava previst que aquest concert el dirigís el titular de l'OBC, Kazushi Ono, però a causa d'una malaltia ha hagut de cancel·lar la seva participació. Ono ens ha fet arribar aquestes paraules:

M'entristeix no poder ser a Barcelona pels meus concerts amb l'OBC del cap de setmana de l'11 de desembre. A més dels problemes que la pandèmia ens ha portat a tots, m'he vist afectat per una enteritis que m'impossibilita viatjar. No podria haver arribat en un moment pitjor. Per aquest motiu, hauré d’esperar fins al març per tornar a ser amb tots vosaltres.

El director Ilan Volkov ha acceptat amablement dirigir aquest programa i s'incorporarà als assajos amb l'OBC la setmana vinent.

Anar al principi