Celebrem 25 anys, un moment especial que volem compartir amb tu. És per això que des de L’Auditori hem preparat un mes de març amb una programació intensiva que reflecteix la diversitat de músiques que abastem. Amb 25 anys d’història, la principal institució pública musical del país ha esdevingut un reflex de la riquesa i varietat musical actual i s’ha convertit en un projecte de referència internacional amb les millors condicions per defensar el futur de la vida musical a Barcelona.

El divendres 1 de març inaugurarem el nou festival Subsònic, de caràcter multidisciplinari i que explora la creació més enllà de l’electrònica. El dissabte 9 de març obrirem la sala Pau Casals a la ciutadania amb un concert gratuït de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya capitanejada pel seu director titular Ludovic Morlot. El divendres 15 de març obrirem la venda prèvia del primer disc físic del segell discogràfic de L’Auditori amb la primera part de la integral de Maurice Ravel. El divendres 22 celebrarem un concert commemoratiu del nostre aniversari amb solistes de primer nivell internacional i amb un programa que inclou l’estrena mundial de Songs for Júlia, de Josep Maria Guix, un encàrrec de L’Auditori que exemplifica l’aposta sostinguda per la creació musical actual. En aquesta mateixa línia, el diumenge 24 la Banda Municipal de Barcelona, capitanejada pel seu titular José R. Pascual-Vilaplana, estrenarà la Simfonia Gaudí, d’Albert Guinovart.

Tot això i molt més, en el mateix moment en què es compleixen 80 anys del primer concert de l’OBC i 20 anys del concert familiar “El colors del metall”, exemple de l’aposta per obrir la casa de la música a tots els públics.

Tu també formes part d’aquesta efemèride tan especial per a L’Auditori. T’hi esperem!

Col·laboren:

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.