COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 17 de juny 2020

La Cantània, més 'Virtual' que mai, convida als infants a fer vídeos des de casa i compartir-los a les xarxes

El projecte educatiu més popular de L'Auditori de Barcelona no s'ha pogut celebrar aquest any però presenta un nou site i un challenge a xarxes socials.

La Cantània, més 'Virtual' que mai, convida als infants a fer vídeos des de casa i compartir-los a les xarxes

Aquest any, degut a la crisi sanitària, no s'han pogut celebrar els 125 concerts programats que havien de tenir lloc tant a L'Auditori de Barcelona com a la resta de ciutats que formen part del projecte. La Cantània que s'havia de fer aquesta temporada, de nom 'Virtual', es realitzarà en directe l'any 2021, però, mentrestant, us convidem a participar en un challenge a Instagram, Facebook i Twitter.

La Cantània, que enguany celebrava el seu 31r aniversari, és una activitat participativa en què participen 50.000 escolars de cicle mitjà i superior de primària de Catalunya, Espanya i Portugal. Cada any s'encarrega i s’estrena una obra creada especialment per a aquesta activitat. En aquesta ocasió, el compositor Óscar Peñarroya ha creat la música i Cèsar Aparício ha escrit les lletres. Al nou web de Cantània trobareu tota la informació sobre el projecte i els materials que el formen (música, lletres, coreografies, etc.).

Per participar-hi s'ha de triar una cançó de Cantània Virtual i fer que els infants es gravin amb la versió karaoke de fons i, si s’animen, que facin la coreografia. No cal que sigui la cançó sencera. El format ha de ser horitzontal. El vídeo s'ha de pujar a Twitter, Instagram o Facebook amb els hashtags #cantaniavirtual i #cantaniachallenge. Des de les xarxes de L'Auditori de Barcelona es compartiran els vídeos publicats.

Anar al principi