KAZUSHI ONO DIRIGEIX MOZART I BRAHMS

  • 17, 18 i 19 de febrer 2017
  • 10 € / 32 € / 42 € / 56 €
  • Sala 1 Pau Casals
  • Temporada OBC
Concert Mozart i Brahms a Barcelona ©May Circus©May Circus

Repertori

E. ARAGÓN: La flor más grande del mundo
WOLFANG AMADEUS MOZART: Concert per a flauta, arpa i orquestra en Do major, K.299
JOHANNES BRAHMS: Simfonia núm. 2 en Re major, op.73

Intèrprets i artistes convidats

Kazushi Ono, director
Christian Farroni, flauta
Magdalena Barrera, arpa

Kazushi Ono ens va prometre Brahms, i aquí el tenim. La simfonia més optimista de l’autor alemany, acompanyada pel meravellós Doble concert per a flauta i arpa de Mozart i per l’obra que enguany interpreten 14 orquestres espanyoles en el marc del projecte Mosaic de Sons.

CLUB DEL PETIT CONCERT

CLUB DEL PETIT CONCERT

Si tens fills d'entre 4 i 11 anys i t'agrada la música, aquesta és la teva!

Programa

Per compondre la Primera simfonia, Brahms s’hi va estar vint anys, però en va quedar tan satisfet que només va trigar quatre mesos a compondre la Segona: una obra fresca, alegre, optimista. I una bona mostra de la seva capacitat per innovar i, alhora, crear lligams amb el classicisme que tant estimava. Kazushi Ono sempre ha defensat que interpretar Brahms és una forma immillorable de cohesionar el so d’una orquestra: per això, un cop més, el posa als faristols de l’OBC. Mozart no va tenir bones experiències en el seu viatge a París quan tenia 22 anys. Fins i tot no va arribar a cobrar algun dels encàrrecs que li van fer, com aquest del duc de Guînes. El resultat, però, va ser una joia única en la història de la música que, en aquesta ocasió, interpreten dos membres de l’OBC, músics que cada setmana ens regalen les seves interpretacions des de l’anonimat de l’orquestra i que avui s’hi situen al capdavant.

Durant aquest concert tindrem l’ocasió d’escoltar, per primera vegada, l’obra “La flor más grande del mundo”, d’Emilio Aragón basada en el conte de José Saramago. Aquesta obra serà interpretada per l’OBC i els participants del projecte d’inclusió social impulsat per AEOS (Asociación Española de Orquestas Sinfónicas), MOSAICO DE SONIDOS. Durant un any alguns membres de l’OBC amb Vicent Pérez (trombó) i Ana Galán (violí) al capdavant han intercanviat experiències amb les persones amb discapacitat intel·lectual del Centre Ocupacional Bogatell, Sant Pere Claver Residència Tres Pins, Centre Ocupacional TEB, Taller Ocupacional Ariadna, Centre Ocupacional Finestrelles, Acidh. Moltes gràcies a tots per la col·laboració.

Escolta en streaming

També et pot interessar

EL WAGNER MÉS SIMFÒNIC
Temporada OBC

EL WAGNER MÉS SIMFÒNIC

Representacions:
24, 25 i 26 de febrer 2017
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
MOZART VS HAYDN II
Temporada OBC

MOZART VS HAYDN II

Representacions:
5, 6 i 7de maig 2017
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
KAZUSHI ONO DIRIGEIX LA SIMFONIA TITÀ DE MAHLER
Temporada OBC

KAZUSHI ONO DIRIGEIX LA SIMFONIA TITÀ DE MAHLER

Representacions:
26, 27 i 28 de maig 2017
Lloc:
Sala 1 Pau Casals