COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

José González performing with The String Theory

Programa

Al gener de 2017, José González i l’orquestra The String Theory s’embarquen en la seva segona gira europea de col·laboració des de la seva eixordador èxit de 2011 amb shows esgotats a tot el continent i excel·lents crítiques a The Independent, El País, Dagens Nyheter i Hamburger Abendblatt . .
Des del llançament del seu tercer àlbum en solitari, “Vestigis i urpes” al febrer de 2015, José González ha estat ocupat recorrent i venent locals a Europa, Amèrica del Nord, Amèrica del Sud, Austràlia i Nova Zelanda; incloent The Opera House a Sydney (dues vegades!), Walt Disney Concert Hall a Los Angeles (dues vegades!), The Beacon Theatre a Nova York i The Cirkus a Estocolm.
Fins i tot si Vestiges & Claws en certa manera és un àlbum de retorn, González ha estat lluny d’estar inactiu en els set anys des del llançament del seu segon disc solista, In Our Nature (el seu debut “Veneer” va ser llançat en 2003 i s’ha venut fins a la data més d’un milió de còpies).
A més de fer dos àlbums d’Junip i de recórrer el món sols i amb la banda, i amb The String Theory a Europa el 2011, González ha estat involucrat en la banda sonora de The Secret Life Of Walter Mitty, ha contribuït amb una brillant versió de “Així és com caminem a la lluna” per a la compilació de caritat Red Hot + Arthur Russell. La seva versió solista de la cançó d’Junip “Far Away” va guanyar “Millor cançó en un joc” al Spike Video Awards i Rolling Stone va nomenar a Junip “In Every Direction” com un dels millors 50 del 2010.
The String Theory és un col·lectiu d’artistes, think tank i orquestra de cambra experimental amb seu a Berlín i Göteborg que des de 2007 explora les afores de la música clàssica contemporània i el pop salvatge mitjançant tallers col·laboratius, enregistraments en estudi i actuacions en viu. The String Theory persegueix un enfocament participatiu, investigant noves formes de col·laboració interdisciplinària, incorporant art visual, desenvolupant nous conceptes de rendiment i facilitant la creació de xarxes d’artistes internacionals.

    • ESPECTACLE FINALITZAT
    • 4 d'octubre 2018
  • de 58 € a 26 €
  • Sala 1 Pau Casals
  • 21 Festival Mil·lenni

Col·laboren

  • 20 Festival del Mil.lenni

També et pot interessar

DAMIEN JURADO
Sit Back

DAMIEN JURADO

The Horizon Just Laughed

Representacions:
20 d'octubre 2018
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
CHASSOL
Sit Back

CHASSOL

INDIAMORE

Representacions:
28 d'octubre 2018
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
NILS FRAHM
Sit Back

NILS FRAHM

All Melody

Representacions:
20 de novembre 2018
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Anar al principi