COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Atenció:

Aquest concert, previst inicialment per al 18 de novembre de 2021, s’ha posposat al 24 de setembre de 2022.
Les entrades ja adquirides seran vàlides per a la nova data.

No es permetrà l’accés a les sales amb entrades comprades a través de canals no oficials com Viagogo, TicketSwap o plataformes similars.

Jon Hopkins (Live)

POLARITY TOUR 2022

Foto Jon Hopkins ©Steve Gullick

Intèrprets

  Jon Hopkins
  -----------
  Teloner: Hayden Thorpe

Programa

Jon Hopkins ha basat tota la seva carrera musical en el contrast, la polarització, la tempesta que et destrueix i la calma que et cura. Bé sigui mitjançant els seus cinc àlbums d'estudi (l'últim, l'aclamat Singularity, publicat el 2018), les seves bandes sonores (especialment celebrada és la de Monsters de 2010) o rara avis com el seu disc de culte amb King Creosote (Diamond Mine) o les seves darreres incursions a la música de meditació (els 20 minuts de Meditations, publicat l'any passat), l'artista i productor britànic és un autèntic alquimista de l'electrònica orgànica. Capaç de endinsar-se en paratges de techno marcial i asfixiant i al cap d'uns instants situar-se en un paisatge d'ambient contemplatiu, la seva proposta de contrast radical no divideix sinó que s'entén com un tot: els esclats resultarien angoixants si després no arribessin aquests recessos de pau... i viceversa.

Fidel a la seva essència, la gira Polarity de Jon Hopkins presentarà les dues cares de l'artista per primera vegada en una oportunitat única. És a dir, "la fragilitat i la severitat" de la seva música, en paraules del propi Hopkins, amb una posada en escena que combinarà un piano de cua amb la seva habitual maquinària analògica i que aquest cop també comptarà amb músics a escena com Leo Abrahams (guitarrista), Emma Smith (violinista) i Daisy Vatalaro (cel·lista).

Arrodonint la nit actuarà un convidat d'excepció: Hayden Thorpe, vocalista dels enyorats Wild Beasts, ja còmode en la seva carrera en solitari gràcies a el disc Diviner (2019) i l'EP Aerial Songs (2020), que defineix de forma gràfica la seva música. El complement perfecte, en definitiva, a una nit de música polaritzada... en el bon sentit de la paraula.

  • ESPECTACLE FINALITZAT
  • 24 de setembre 2022
 • 33 € / 40 € / 45 € / 52 €
 • Sala 1 Pau Casals
 • Sit Back

En coproducció amb:

En coproducció amb:

També et pot interessar

Sandra Monfort
Sit Back

Sandra Monfort

Niño Reptil Ángel

Representacions:
21 d'octubre de 2022
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
Barcelona Art Orchestra
Sessions

Barcelona Art Orchestra

Música laietana

Representacions:
27 d'octubre de 2022
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
Low
Sit Back

Low

Hey What

Representacions:
3 de novembre de 2022
Lloc:
Sala 1 Pau Casals
Anar al principi