COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Johann Strauss - Gran concert d'Any Nou

Strauss Festival Orchestra amb Ballet

Intèrprets

  Strauss Festival Orchestra amb ballet
  • 25€ - 44€

  Inspirat en la tradicional cita musical que cada any es celebra a Viena, el Gran Concert d'Any Nou torna amb una atractiva selecció dels millors valsos, polques i marxes de Johann Strauss.

  Programa

  Inspirat en la tradicional cita musical que cada any se celebra a Viena, torna a Barcelona, després de l'èxit d'edicions anteriors, el Gran Concert d'Any Nou amb una atractiva selecció dels millors valses, polques i marxes de Johann Strauss.

  La Strauss Festival Orchestra interpreta títols tan coneguts del músic austríac, considerat el rei del vals, com Napoleó, Festa de les flors, Klipp Klapp, El vals de l'emperador o Champagne.
  No faltarà el vals més cèlebre de tots, El Bell Danubi blau, ni la marxa Radetzky que, acompassada pels palmells del públic, sol tancar la vetllada.

  Més de 4.000.000 d'espectadors han gaudit i han aclamat la producció Strauss Festival Orchestra per tota Europa després de 20 anys d'èxit: el Musikverein de Viena, el Concertgebouw d'Amsterdam, la Philarmonie de Berlín, el Musikhalle d'Hamburg, l'Auditorium Parc della Musica de Roma, el Gran Teatre del Liceu o el Palau de la Musica de Barcelona, el Teatro Real i l'Auditorio Nacional de Música de Madrid, etc.

  El ballet, amb estilitzades coreografies i lluminosos vestuaris, restitueix un aspecte essencial a aquelles composicions musicals concebudes per a acompanyar la dansa.

  El concert constitueix un dels moments culminants de la temporada musical de Promoconcert, no només per l'extraordinari clima festiu que envolta a aquest espectacular programa sinó també per l'enorme participació d'un públic que, any rere any, acudeix entusiasta al concert per celebrar l'arribada del nou any.

  També et pot interessar

  Els elements
  Temporada Simfònica 20-21

  Els elements

  Representacions:
  23 i 24 de gener 2021
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals
  Planeta Clarinet
  Concerts en família

  Planeta Clarinet

  A partir de 2 anys

  Representacions:
  23 i 24 de gener 2021
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  La bohème
  Temporada BMB

  La bohème

  Representacions:
  24 de gener 2021
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals
  Anar al principi