COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

16 de setembre 2011

Giovanni Antonini: Barroc i simfonisme, una trobada impossible?

L’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) us convida a la inauguració del cicle OBC:Converses el proper dijous 22 de setembre a les 13.15h a l’Espai 5 de L’Auditori. Es tracta d’un cicle que estrenem aquesta temporada per primera vegada amb l’objectiu de crear un espai d’interacció entre directors, solistes, crítics musicals i públic en general, que ofereix l’oportunitat de debatre i aprofundir en el coneixement de la música simfònica. Al llarg de la temporada, l’OBC:Converses oferirà trobades amb el director titular de l’Orquestra i els principals directors i solistes convidats així com experts del món musical.

El cicle OBC:Converses s’estrena amb el títol Giovanni Antonini: Barroc i simfonisme, una trobada impossible? de la mà del mestre italià Giovanni Antonini que dirigirà el primer concert de la temporada Mozartvs. Salieri. L’acompanyaran el pianista Nelson Goerner i Oriol Pérez Treviño, musicòleg i coordinador executiu del Centre Robert Gerhard. François Bou, gerent de l’OBC, moderarà l’acte.

De la mà del mestre Antonini, repassarem el moviment historicista, l’aportació del fundador del Giardino Armonico a una gran orquestra simfònica en tant que gran coneixedor de la música barroca, la influència dels instruments d’època, la relació Mozart-Salieri i l’evolució de la música i les seves variacions.Dia: Dijous, 22 de setembre de 2011
Hora: 13:15h
Lloc: Espai 5. L’Auditori (entrada c/Padilla)
Ponent: Giovanni Antonini, director convidatMOZART VERSUS SALIERI

Intèrprets:
ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BARCELONA I NACIONAL DE CATALUNYA (OBC)
Giovanni Antonini, director

Nelson Goerner, piano

Obres
SALIERI: La follia di Spagna
MOZART: Concert per a piano i orquestra núm. 15
CHOPIN: Variacions "La ci darem la mano"
MOZART: Simfonia núm. 40


Al final de l’acte, s’oferirà una copa de cava per cortesia de Gramona.

Anar al principi