Notícies

Lisi Andrés | 9 febrer 2018

Exhaurides les entrades per al concert de celebració dels 25 anys de GOSSOS a L’Auditori

Txarango, Sopa de Cabra, Els Amics de les Arts, Blaumut, Els Pets, Ramon Mirabet, Lax’n’Busto, i Judit Neddermann entre d’altres cantaran versions de Gossos.
Sota el lema #jocantogossos la banda engega un concurs de covers a les xarxes que permetrà al guanyador actuar davant de 2000 persones aquella nit.

El proper dijous 3 de maig Gossos celebrarà 25 anys de carrera a L’Auditori de Barcelona amb un gran espectacle musical que ha exhaurit les entrades en només una setmana. Serà un concert únic i irrepetible on músics, actors i personalitats del món de la cultura homenatjaran la banda interpretant a la seva manera les cançons més conegudes del grup. Gossos ha decidit donar veu als músics que han confessat al llarg de la seva trajectòria ser grans admiradors seus.
A La Sala 1 de L’Auditori, que permetrà barrejar música, emoció i màgia, es podran descobrir 8 bandes diferents tocant de manera inèdita temes com “Rere teu”, “No és nou”, “Quan et sentis de marbre” o “Corren”. Aniran de la veu de Txarango, Sopa de Cabra, Els Pets, Blaumut, Els Amics de les Arts, Ramon Mirabet, Lax’n’busto, i Judit Neddermann i moltes sorpreses musicals més.
El 3 de maig les seves cançons començaran una segona vida de la mà de nous i consagrats músics. També pretén ser un espectacle on redescobrir la ploma dels Gossos a través de lletres recitades o melodies ballades pel món del teatre i l’escenografia, que també hi sortiran reflectits de diferents maneres. Un espectacle total amb diverses cares i matisos que faran posar la pell de gallina al jove de 40 anys i als nouvinguts de 20.

Concurs de covers
Després de 25 anys, les cançons de Gossos han transcendit més enllà dels escenaris: nens, joves i adults les han cantat al llarg dels anys en tots els espais de vida possibles. Per això la banda de Manresa ha decidit obrir un concurs de covers perquè tothom qui vulgui enviï al correu jocantogossos@gossos.cat el vídeo amb una cançó seva. Tots els vídeos seran penjats a la web de gossos.cat. I a partir de l’1 d’abril s’obrirà un procés de votació a la mateixa web on el públic decidirà quina és la millor versió de totes. El vídeo més votat rebrà com a premi actuar davant de les 2.000 persones que hi haurà la nit de L’Auditori amb els mateixos Gossos. El concurs es posa en marxa avui mateix.

Per entrevistes és imprescindible escriure o trucar a :
JUAN GARCIA: jgarcia@musicaglobal.com - tel: 650416583
RAMON MONTARDIT ramon@musicaglobal.com - tel: 669414785

Per acreditacions:
LISI ANDRÉS: premsa@auditori.cat