Jazz & pop
/
Emergents

XAVI TORRES / LLUC CASARES


 • Dates
  Divendres 21 d'abril 2017
 • Ubicació
  Sala 3 Tete Montoliu
 • Durada aprox.
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Programa

En col·laboració amb l’ESMUC, l’EMERGENTS BARCELONA MUSIC FESTIVAL presenta aquest doble concert amb el pianista Xavi Torres i el saxofonista i clarinetista Lluc Casares.El pianista Xavi Torres és un dels músics més destacats i amb més projecció del panorama jazzístic nacional. Finalitza els estudis de piano jazz a l’ESMuC amb matrícula d’honor, i obté el grau professional de piano clàssic i de percussió Viu actualment a Amsterdam, on ha finalitzat el Màster de Jazz i la Llicenciatura de Clàssic al Conservatorium van Amsterdam. Entre altres, lidera el seu propi grup, Xavi Torres Trio, que recentment ha estat premiat com a “Millor Grup de l’any 2015” per l’associació de músics de jazz i música moderna de Catalunya (AMJM). Ha estat guardonat també entre d’altres per la competició més prestigiosa d’Holanda, la “Dutch Jazz Competition 2016” i el concurs “Keep An Eye International Jazz Award”.
Dins del Festival Emergents ens presenta un programa de composicions pròpies pera piano solo.
Lluc Casares (1990) estudia el grau superior en clarinet i saxo jazz a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) amb professors com en Xavier Figuerola i l’Eladio Reinón. El 2012 es gradua i comença a estudiar el màster en interpretació al CVA (Conservatorium Van Amsterdam) on segueix residint i desenvolupant projectes amb músics de l’escena local i internacional. El grup que co-lidera, ‘Trempera!’ va obtenir el 2n premi de la Keep An Eye International Jazz Award així com el premi ‘Best Monk Arrangement’.
El concert que en Lluc presenta a l’Auditori en primícia és en un format molt especial i rar en el qual compta amb el format clàssic de trio (saxofon, contrabaix i bateria) però multiplicant els instruments de la base per dos. Així doncs tenim un dels bateries més sol•lictats d’Holanda, en Joost Patocka, l’històric Horacio Fumero al contrabaix, en Joan Casares a l’altra bateria i es completa la formació amb en Giuseppe Romagnoli al contrabaix.

Descarregues

Colaboradors

Jazz & pop
/
Emergents

XAVI TORRES / LLUC CASARES


 • Dates
  Divendres 21 d'abril 2017
 • Ubicació
  Sala 3 Tete Montoliu
 • Durada aprox.
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Play relacionats

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.