Aquest esdeveniment és de la Temporada 2018-19
       Cambra

       SCHUBERT LIED I

       MARIE SEIDLER & JOSEPH MIDDLETON


       • Dates
        21 d'octubre 2018
       • Ubicació
        Sala 2 Oriol Martorell
       • Durada aprox.
       Totes les sessions finalitzades
       Comparteix a les xarxes socials:

       Repertori

       SCHUBERT: Der Fischer D.225, Viola D. 786, Du liebst mich nicht D.756, Verklärung D. 59, Atys D. 585, Der blinde Knabe D. 833, Die junge Nonne D. 828, Marie D. 658, Es war ein König in Thule D. 367, Gretchen am Spinnrade D. 118, Gretchens Bitte D. 564, Abendstern D.806, Die Sterne D. 939, Nachtviolen D. 752, An den Mond D. 259

       Artistes

       Marie Seidler, mezzo
       Joseph Middleton, piano

       Programa

       El primer dels concerts d’aquesta temporada de Schubert Lied anirà a càrrec de la mezzosoprano Marie Seidler i el pianista Joseph Middleton. Iniciat la temporada 2017-2018, aquest focus dedicat als lieder de Schubert ens permetrà, durant tres temporades, descobrir gran part de l’obra del compositor en les veus de joves talents estatals i internacionals que representen el futur del gènere. Schubert Lied està organitzat per L’Auditori de Barcelona en coproducció amb l’Associació Franz Schubert i el Centro Nacional de Difusión Musical.
       El primer concert anirà a càrrec de la mezzosoprano Marie Seidler i el pianista Joseph Middleton. Seidler es va graduar a la Royal Academy of Music de Londres amb les màximes distincions, i ha estat guardonada a la Competició Internacional de l’Acadèmia Hugo Wolf, i ha rebut el premi T. Eipperle Rieger. Actualment està becada per l’Associació Richard Wagner i pel Britten-Pears Young Artist Program i és membre permanent del Teatre Estatal de Giessen. La seva versatilitat li permet abordar un ampli repertori, que va des del Barroc fins a l’actualitat, la música sacra, l’òpera i el lied.

       Descarregues

       Colaboradors
       Cambra

       SCHUBERT LIED I

       MARIE SEIDLER & JOSEPH MIDDLETON


       • Dates
        21 d'octubre 2018
       • Ubicació
        Sala 2 Oriol Martorell
       • Durada aprox.
       Totes les sessions finalitzades
       Comparteix a les xarxes socials:
       CARREGANT…

       Formulari enviat correctament!

       El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.