Jazz & pop
/
Barnasants

OVIDI SIMFÒNIC. PERQUÈ VOLEM!


  • Ubicació
    Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox.
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Programa

Aquest concert es pot comprar també a través de l’abonament compartit amb el concert MIQUEL GIRONÈS I LA BMB del Festival Tradicionàrius:
aquí

-Perquè volem! és un concert d’homenatge a Ovidi Montllor on la seva música, la seva personalitat i la seva figura es barregen en un espectacle multidisciplinari. Per primera vegada s’escoltaran les cançons d’Ovidi en un format únic: banda simfònica i veus. A càrrec de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi i la Coral Sant Jordi de Barcelona, aquesta proposta musical té com a voluntat última ser un espai per a la reflexió a partir de les creacions del propi cantautor alcoià en un marc tan inusual com suggeridor.

La Corporació Musical Primitiva es una associació sense ànim de lucre establida a Alcoi (Alacant), titular de l’ Escola de Música “Amando Blanquer”, la Banda Primitiva d’Alcoi i la Colla de dolçaines i tabals “La Cordeta” son les seves principals unitats artístiques.

La Coral Sant Jordi està integrada per una seixantena de cantaires de procedència, ideologia i formació ben diversa. Fidels a l’esperit del seu fundador, Oriol Martorell (director des de 1947 fins al 1991), la Coral Sant Jordi viu el cant coral en la seva immensitat: des de la música clàssica fins als autors contemporanis, contemplant també la música tradicional catalana. En paraules de Martorell:“[…] ho hem volgut cantar tot. Des de melodies medievals gregorianes o del Llibre Vermell de Montserrat i fins a música de jazz, sense oblidar els grans músics de tots els temps”. Després de més de 60 anys de presència en el panorama coral, la Coral Sant Jordi manté una actitud de millora constant, amb programes musicals ambiciosos que demanen als cantaires dedicació i perfeccionament tècnic per aconseguir un so propi, el que des de l’any 2000 explora Lluís Vila, director de la Coral Sant Jordi.

Colaboradors

Jazz & pop
/
Barnasants

OVIDI SIMFÒNIC. PERQUÈ VOLEM!


  • Ubicació
    Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox.
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Play relacionats

CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.