Concert solidari – Aniversari Vozes 9a edició


 • Dates
  30 de novembre de 2023 · 19:30h
 • Preu
  15 €
 • Ubicació
  Sala 1 Pau Casals
 • Durada aprox.
  105'
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Repertori

Música de Beethoven, Txaikovski, Rimski-Kórsakov, Leonard Bernstein al costat d’àries d’òpera i belles balades italianes de sempre.

Artistes

Amb la participació especial de la mezzosoprano catalana Marta Valero.

Programa

L’ALEGRIA DE FER MúSICA JUNTS
Vozes és un projecte que des de l’any 2004 utilitza la música com a eina d’inclusió, integració i cohesió social. Per dur a terme aquest objectiu, Vozes du a terme activitats musicals gratuïtes dirigides a tots els col·lectius (nens, nenes, joves, famílies amb problemes socioeconòmics, persones amb discapacitat, gent gran, etc.) que, per diverses raons, no poden accedir a una activitat artística i que a més a més es troben en risc d’exclusió social. Avui la família Vozes reuneix més de 700 nens i nenes, homes i dones que gaudeixen de l’alegria de fer música junts. El món no es troba exclusivament davant de problemes econòmics, socials i mediambientals. La creativitat, el coneixement, la diversitat i la bellesa són elements imprescindibles per al diàleg per la pau i el progrés, ja que estan relacionats amb el desenvolupament humà i la llibertat.

Vozes organitza corals, orquestres, grups de guitarres, grups de percussió, grups de teclats, combos de música urbana i moderna, amb la finalitat d’oferir als nens i joves la possibilitat d’actuar en múltiples escenaris, perquè la seva feina sigui reconeguda i valorada. Aquests diferents grups treballen un repertori musical que estimula l’amor per la música a tots els beneficiaris, estenent i contagiant aquesta sensació al públic que els escolta.

Les Orquestres i els Cors Vozes són escoles de vida social i personal, on es desenvolupen aptituds i actituds positives, valors ètics, estètics i espirituals. Allà, els músics enforteixen l’autoestima, la seguretat personal i la socialització; adquireixen disciplina i hàbits d’estudi; aprenen a ser perseverants; practiquen el sentit de la sana competitivitat i del lideratge; treballen constantment per a l’assoliment de metes i per a l’excel·lència. I tot, en un ambient de tolerància i de solidaritat, al mateix temps que creixen estimulats per una Cultura de Pau.

Vozes ha rebut diversos reconeixements per la seva tasca musical, social i educativa. D’aquests premis i reconeixements en destaquem:
-Creu de Sant Jordi 2023.
-Premi Ciutat de Barcelona 2021 com a projecte educatiu.
-Medalla d’Honor ciutat de Barcelona
-Premi UNESCO Federico Mayor Zaragoza
-Exemple de bona pràctica per la Comissió Europea

Organitza:

Logo VOZES

Concert solidari – Aniversari Vozes 9a edició


 • Dates
  30 de novembre de 2023 · 19:30h
 • Preu
  15 €
 • Ubicació
  Sala 1 Pau Casals
 • Durada aprox.
  105'
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.