Aquest esdeveniment és de la Temporada 2015-16

ANDREA MOTIS i JOAN CHAMORRO

AMB L'ONCA


  • Ubicació
    Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox.
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Artistes

ANDREA MOTIS · veu, saxo i trompeta
JOAN CHAMORRO · saxo
IGNASI TERRAZA · piano
JOSEP TRAVER · guitarra
ESTEVE PI · bateria
DAVID MENGUAL · contrabaix
ORQUESTRA NACIONAL CLÀSSICA D’ANDORRA (ONCA)
GERARD CLARET · violins I
DAVID OLMEDO · violins I
JORDI COLL · violins I
MARIA ROTGER · violins II
ALEXANDRE ARAJOL · violins II
JOSEP MARTÍNEZ · violins II
JOSEP BRACERO · violes
LAIA CAPDEVILA · violes
MANUEL MARTÍNEZ · violoncels
MIREIA PLANAS · violoncels

Després de set anys de projecte en comú i sis treballs discogràfics al seu nom, Andrea Motis i Joan Chamorro ja no requereixen presentació. S’han establert com un referent ineludible del jazz català i han estat sol·licitats pels millors clubs i festivals de jazz de tot el món, com el Festival de Peralada, la gala You & The Night & The Music a l’Olympia de París, el Cape Town International Jazz Festival de Ciutat del Cap (Sud-àfrica) i una gira pel Japó en deu localitats diferents.
Alguns dels seus vídeos superen les 500.000 reproduccions a YouTube, i amb la seva proposta de jazz i swing han aconseguit omplir el Palau de la Música en sis ocasions. Un èxit inèdit a la escena nacional, combinació del talent i joventut d’Andrea Motis amb l’experiència d’un mestre consolidat com Joan Chamorro. Amb la participació de Josep Traver (guitarra i altres cordes) Ignasi Terraza (piano) i Esteve Pi (bateria). Per a aquesta ocasió també els acompanyarà David Mengual (contrabaix).

ORQUESTRA NACIONAL CLÀSSICA D’ANDORRA
Va néixer l’any 1992 en el format d’orquestra de cordes. Gerard Claret, fundador de l’Escola de Música de Barcelona, del Curs Internacional de Música de Vic, del Trio de Barcelona i de la Jove Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra (Jonca), n’és el director artístic i concertino director des del 1993. Gestionada per la Fundació ONCA (Govern d’Andorra i Fundació Crèdit Andorrà), el 2003 va signar un conveni amb el Teatre-Auditori Sant Cugat i amb l’Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels, també de Sant
Cugat del Vallès, i la temporada 2004-2005, en col·laboració amb la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana, inicià el cicle de concerts de cambra. Ha estat dirigida per directors de prestigi internacional, ha actuat amb solistes de renom arreu d’Europa, ha enregistrat obres de compositors catalans i ha estrenat obres de Cervelló, Montsalvatge i Rendine. El novembre del 2004 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi.
CONTRACTACIÓ TALLER DE MÚSICS

Programa

El jazz i les cordes seran els protagonistes en aquest espectacle protagonitzat per Andrea Motis & Joan Chamorro Group i l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA). Recentment vinguts de Nova York d’enregistrar el seu proper disc amb el mític segell Impulse!, el grup pujarà a l’escenari acompanyat de l’ONCA, una de les més prestigioses orquestres del món per interpretar peces de swing, bossa nova i clàssics del jazz. Sophisticated Lady, de Duke Ellington, Crazy He Calls Me, de Johnny Green, o Love Me Or Leave Me, de Walter Donaldson són alguns dels temes que no faltaran en aquesta cita.

ANDREA MOTIS i JOAN CHAMORRO

AMB L'ONCA


  • Ubicació
    Sala 1 Pau Casals
  • Durada aprox.
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.