Aquest esdeveniment és de la Temporada 2021-22

Amor Odi Radioshow


 • Dates
  25 de març 2022
 • Preu
  20 €
 • Ubicació
  Sala 2 Oriol Martorell
 • Durada aprox.
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:

Artistes

Presentat per AL-V
Amb les veus de Queralt Lahoz, Núria Graham, Clara Viñals, Marina Herlop, The Sey Sisters, Sandra Monfort, Ikram Bouloum
Varietats de Daniela Blume, Març Llinàs i Mireia Calafell
Direcció musical de Jordi Matas

Programa

L’amor tòxic és una pandèmia que les cançons romàntiques han contribuït a transmetre de generació en generació. Fins ara, que hem obert els ulls –de vegades de bat a bat, amb horror– davant una lletra que hem cantat tota la vida i que a la llum del segle XXI se’ns revela perpetradora de violències. És possible separar l’autor de l’obra? I separar la lletra de la cançó? Hidden Track i Radio Primavera Sound ho plantegen en aquest Amor Odi radioshow, encàrrec de L’Auditori per al cicle Sit Back, un espectacle amb música en directe i varietats amb discurs feminista i LGTBIQ+.
Núria Graham, Queralt Lahoz, Clara Viñals (Renaldo & Clara), Ikram Bouloum i The Sey Sisters posaran la veu a cançons de Britney Spears, Lana Del Rey, Blondie, Lesley Gore, Cecilia, France Gall, The Crystals i Tammy Wynette, al capdavant d’una all-female band formada per Marina Herlop, Sandra Monfort i Andrea González Giráldez, amb direcció musical de Jordi Matas (El Petit de cal Eril, Ferran Palau), en un xou presentat per AL-V amb varietats a càrrec de Daniela Blume, presentadora de Radio Primavera Sound, el còmic Març Llinàs i la poeta Mireia Calafell. Un xou únic i divers amb vocació transformadora per combatre la toxicitat de les cançons d’amor.

Amor Odi Radioshow


 • Dates
  25 de març 2022
 • Preu
  20 €
 • Ubicació
  Sala 2 Oriol Martorell
 • Durada aprox.
Totes les sessions finalitzades
Comparteix a les xarxes socials:
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.