Esclerock 2011

Concert benèfic de rock

  • 20€

  Concert benèfic de rock Esclerock 2011

  Programa

  El proper 11 de novembre la Fundació GAEM, Grup d’Afectats d’Esclerosi Múltiple, ubicada al Parc Científic de Barcelona, organitza la tercera edició del concert benèfic Esclerock a la sala Pau Casals de L’Auditori de Barcelona, amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a finançar projectes d’investigació bioclínica.

  L’acte començarà a les 21.00 hores amb la participació de nous talents musicals catalans, Patxi Leiva, Boxets i Mon Sogas, a més a més de les actuacions dels grups Els Catarres i Gossos.
  Amb l’objectiu de convertir-se en el missatge dels afectats d’esclerosi múltiple i la imatge del concert, en Patxi Leiva ha composat una cançó amb la col·laboració de Natxo Tarrés, Els Catarres, Mon Sogas i Boxets.

  La Fundació GAEM és una entitat sense afany de lucre constituïda l’any 2006. La presideix en Vicens Oliver, afectat per la malaltia des de l’any 1993, i el Dr. Fernando Albericio, com a vicepresident i Director General del Parc Científic de Barcelona.

  L'esclerosi múltiple és una malaltia degenerativa, crònica i inflamatòria del sistema nerviós central, que destrueix la substància protectora (mielina) de les fibres nervioses, encarregada d'aïllar els nervis i permetre que els impulsos nerviosos es transmetin correctament. L'afectat veu reduïda la seva mobilitat arribant la invalidesa en els casos més severs. Es manifesta en gent jove, en edats compreses entre els 20 i 40 anys d'edat, i és la segona causa de discapacitat entre els adults més joves després dels accidents de trànsit. A Espanya hi ha al voltant de 40.000 persones afectades, de les quals 6.000 es troben a Catalunya. Al món hi ha 2.500.000 casos diagnosticats.

  També et pot interessar

  Turangalila
  Temporada Simfònica 20-21

  Turangalila

  Representacions:
  2, 3 i 4 d'octubre 2020
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals
  Memòria i present
  Temporada BMB

  Memòria i present

  Representacions:
  18 d'octubre 2020
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  Jordi Savall: Marc-Antoine Charpentier
  Música Antiga

  Jordi Savall: Marc-Antoine Charpentier

  Representacions:
  14 de desembre 2020
  Lloc:
  Sala 1 Pau Casals