PETE SEEGER. EL PODER DE LA CANÇÓ

  • 16 de març 2019
  • Anticipada: 15€ - Dia concert: 18€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Tradicionàrius - Barnasants

Concert pel centenari del seu naixement amb Quico Pi de la Serra, Gemma Humet, Grup Coses, Pep Gimeno “Botifarra”, Joana Gomila i Tren Seeger

Programa

Aquest any 2019 es compleixen 100 anys del naixement de Pete Seeger i el grup Tren Seeger, creat l’any 2014 per reivindicar la figura del cantant nord-americà i integrat per Arturo Gaya, Sergi Trenzano, Kike Pellicer i Cati Plana proposa un concert commemoratiu. L’espectacle oferirà un repertori de cançons arranjades i adaptades al català pels mateixos integrants del grup. Comptaran amb la participació d’artistes convidats com: Quico Pi de la Serra, Gemma Humet, Pep Gimeno Botifarra, Joana Gomila i el grup Coses. Artistes que provenen dels dos àmbits musicals relacionats amb l’obra difosa per Pete Seeger: la cançó d’autor i el folk. És per aquest motiu que l’acte està coproduït juntament amb els dos grans festivals referents d’aquests gèneres: el Barnasants i el Tradicionàrius.

Hem cercat la col·laboració no només de noms històrics i relacionats amb la figura i obra de Seeger sinó també la incorporació de nous artistes en la difusió del seu repertori i en el sentiment i afirmació del poder de la cançó.

Col·laboren

  • Barnasants
  • Tradicionarius 2019

També et pot interessar

TOTI SOLER & GEMMA HUMET
Tradicionàrius - Barnasants

TOTI SOLER & GEMMA HUMET

Petita Festa

Representacions:
24 de febrer 2019
Lloc:
Sala 3 Tete Montoliu
JUDIT NEDDERMANN
Barnasants

JUDIT NEDDERMANN

+ convidats

Representacions:
14 d'abril 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
CESK FREIXAS
Barnasants

CESK FREIXAS

Festa Major

Representacions:
25 de gener 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell