COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

PETE SEEGER. EL PODER DE LA CANÇÓ

  • Anticipada: 15€ - Dia concert: 18€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Tradicionàrius - Barnasants

  Concert pel centenari del seu naixement amb Quico Pi de la Serra, Gemma Humet, Grup Coses, Pep Gimeno “Botifarra”, Joana Gomila i Tren Seeger

  Programa

  Aquest any 2019 es compleixen 100 anys del naixement de Pete Seeger i el grup Tren Seeger, creat l’any 2014 per reivindicar la figura del cantant nord-americà i integrat per Arturo Gaya, Sergi Trenzano, Kike Pellicer i Cati Plana proposa un concert commemoratiu. L’espectacle oferirà un repertori de cançons arranjades i adaptades al català pels mateixos integrants del grup. Comptaran amb la participació d’artistes convidats com: Quico Pi de la Serra, Gemma Humet, Pep Gimeno Botifarra, Joana Gomila i el grup Coses. Artistes que provenen dels dos àmbits musicals relacionats amb l’obra difosa per Pete Seeger: la cançó d’autor i el folk. És per aquest motiu que l’acte està coproduït juntament amb els dos grans festivals referents d’aquests gèneres: el Barnasants i el Tradicionàrius.

  Hem cercat la col·laboració no només de noms històrics i relacionats amb la figura i obra de Seeger sinó també la incorporació de nous artistes en la difusió del seu repertori i en el sentiment i afirmació del poder de la cançó.

  Col·laboren

  • Barnasants
  • Tradicionarius 2019

  També et pot interessar

  TOTI SOLER & GEMMA HUMET
  Tradicionàrius - Barnasants

  TOTI SOLER & GEMMA HUMET

  Petita Festa

  Representacions:
  24 de febrer 2019
  Lloc:
  Sala 3 Tete Montoliu
  JUDIT NEDDERMANN
  Barnasants

  JUDIT NEDDERMANN

  + convidats

  Representacions:
  14 d'abril 2019
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell
  CESK FREIXAS
  Barnasants

  CESK FREIXAS

  Festa Major

  Representacions:
  25 de gener 2019
  Lloc:
  Sala 2 Oriol Martorell