Notícies

Lisi Andrés | 30 de juny 2018

El concert de l'OBC a la platja arriba a la seva 5a edició i es consolida com una de les cites musicals ineludibles de l'estiu a Barcelona

L'OBC revalida el seu èxit amb més de 14.000 persones gaudint de la música clàssica a la platja de Sant Sebastià.

Álvaro Albiach ha dirigit el concert d'aquest any amb fragments de grans obres simfòniques de Bernstein, Txaikovski, Delibes, Britten i Manuel de Falla, entre d'altres.

FOTOGRAFIES DEL CONCERT D'AVUI, AQUÍ!
Acabades de sortir del forn!
Descarrega't una selecció de fotografies del concert de l’OBC a la platja 2018:
© May Zircus

MATERIALS DE PREMSA
Per descarregar el programa de mà, fes clic aquí

El concert de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya a la platja ha arribat aquest any a la seva cinquena edició i s’ha consolidat com la gran cita simfònica de l’estiu a Barcelona.

Música clàssica per a tots els públics
L'OBC revalida el seu èxit amb més de 14.000 persones gaudint de la música clàssica a la platja de Sant Sebastià. Famílies i amics, turistes i locals; gent de totes les edats s'ha acostat a la Barceloneta i ha omplert la sorra per gaudir del tradicional concert simfònic al costat del mar.

Álvaro Albiach ha estat el director convidat d’aquest any i encarregat de dirigir el concert que ha inclòs fragments de grans obres simfòniques de Bernstein, Txaikovski, Britten, Delibes i Manuel de Falla, entre d'altres. Però també hi ha hagut temps per les sorpreses amb la interpretació dels bisos Camperola de Toldrà, Danzón, núm. 2 de Márquez Navarro i el Mambo de West Side Story com a cloenda final.

Albiach s’ha dirigit al públic: “És molt emocionant ser avui aquí com a director convidat i rebre la vostra càlida acollida” i ha recordat que “l’hàbitat natural de l’Orquestra és L’Auditori i cal anar-hi més”.

La gent que no hagi pogut venir avui a la platja o que vulgui tornar a viure el concert podrà fer-ho gràcies a la retransmissió televisiva. El concert s'emetrà en diferit pel Canal 33 el proper divendres 6 de juliol a les 22h.

West Side Story
Aquesta no és l'última cita de la temporada amb l'OBC. Encara hi ha una altra oportunitat d’escoltar-la en directe els dies 18 i 19 de juliol amb la reposició de West Side Story -projecció de la pel·lícula i música en directe- que va exhaurir totes les entrades als concerts del passat mes de gener.

OBCPOPS
El concert a la platja s'inclou dins el nou cicle OBCPOPS que ofereix propostes simfòniques dirigides a tots els públics per gaudir de la música clàssica sense complexos. OBCPOPS combina els concerts al carrer amb propostes populars com la música de cinema i musicals i noves fusions com la col·laboració amb el pianista de jazz Brad Mehldau.