COVID-19. Mesures de Seguretat per accedir a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

10 de maig 2012

Com es viu "La nit de L'Auditori des de dins? Entrevista a Walter Ebenberger, violinista de l'OBC

Walter Ebenberger és primer violí de l’orquestra des de l’any 1997. Ha col•laborat amb l’Orquestra Simfònica de Viena i l’Orquestra de la Volksoper de Viena, entre altres. Comparteix la passió per la música amb l’esport. És un bon atleta de fons, una afició que comparteix amb el director titular de l’OBC: “Córrer llargues distàncies m’ajuda a trobar el silenci que necessito per fer música”.

Què et sembla la idea de fer una gran gala de presentació per donar a conèixer la temporada de l’OBC i de L’Auditori en general?

Em sembla una idea divertida per al públic, no tant per donar a conèixer algunes obres de la temporada que ve, sinó més aviat pel tipus de concert que farem que serà com un “show”.

Els protagonistes de la gala sereu l’OBC i la Banda Municipal de Barcelona. ¿Us veurem tocar junts dalt l’escenari?

Al llarg dels anys alguns músics de la Banda han col•laborat amb l’OBC però, efectivament, aquesta serà la primera vegada que les dues formacions es presentaran juntes al mateix escenari.

Pots avançar-nos alguna cosa del que podrem escoltar aquest divendres?

Farem un petit viatge des de la natura de Beethoven fins als contes populars russos de Stravinsky. És tot el que puc dir. La resta és sorpresa…!