CANTATES DE BACH

MIRIAM FEUERSINGER

  • 20 de gener 2019
  • 20€
  • Sala 2 Oriol Martorell
  • Música Antiga

Intèrprets

Miriam Feuersinger, soprano
Solistes de la BECA BACH
Ensemble BZM
Daniel Tarrida, orgue i direcció
Pau Jorquera, direcció

Repertori

BACH: Cantates Du wahrer Gott und Davids Sohn, BWV 23; Sie werden euch in den Bann tun, BWV 44; Meine Herze schwimmt im Blut, BWV 199

En el concert que presentaran a L’Auditori, el Bach Zum Mitsingen convida com a solistes la soprano austríaca Miriam Feuersinger, recentment guardonada amb el premi ECHO KLASSIK i membre del Nederlandse Bachvereniging, un dels conjunts barrocs més prestigiosos d’Holanda.

Programa

El projecte Bach Zum Mitsingen, nascut l’any 2011, inclou el Cor de Cambra BZM i l’Ensemble BZM. L’objectiu del projecte és la interpretació del cicle integral de les cantates de Johann Sebastian Bach sota criteris històrics i, sovint, en format participatiu.
En el concert que presentaran a L’Auditori, el Bach Zum Mitsingen convida com a solistes la soprano austríaca Miriam Feuersinger, recentment guardonada amb el premi ECHO KLASSIK i membre del Nederlandse Bachvereniging, un dels conjunts barrocs més prestigiosos d’Holanda, i els participants a la Beca Bach, iniciativa patrocinada per la Fundación Salvat i que té el suport de reconeguts solistes internacionals com Carlos Mena, Stephan MacLeod o Katharine Fuge, per fer costat als joves cantants en la interpretació de la música de Bach. El programa del concert està format per les cantates BWV 23, BWV 44 i BWV 199, obres de gran expressivitat que inclouen autèntics tresors del repertori vocal barroc.

Col·laboren

  • BACH ZUM MITSINGEN

També et pot interessar

UNA NIT AMB EL REI SOL
Llums d'Antiga

UNA NIT AMB EL REI SOL

LLETRA I MÚSICA D’UNA VETLLADA ALS JARDINS DE VERSALLES AMB LLUÍS XIV

Representacions:
5 de febrer 2019
Lloc:
Basílica de Sant Just i Sant Pastor
NÚRIA RIAL & ACCADEMIA DEL PIACERE
Llums d'Antiga

NÚRIA RIAL & ACCADEMIA DEL PIACERE

SEBASTIAN DURON: MUERA CUPIDO

Representacions:
7 de febrer 2019
Lloc:
Sala 2 Oriol Martorell
JEAN RONDEAU
Llums d'Antiga

JEAN RONDEAU

PIÈCES DE CLAVECIN, DE COUPERIN

Representacions:
8 de febrer 2019
Lloc:
Capella de Santa Àgata