COVID-19. Mesures de Seguretat a L’Auditori de Barcelona. MÉS INFO

Notícies

Aleix Palau | 30 de novembre 2020

El calendari d'Advent de L'Auditori de Barcelona torna carregat de sorpreses

De l'1 al 24 de desembre a les pàgines de Facebook i Instagram de L'Auditori de Barcelona.

El calendari d'Advent de L'Auditori de Barcelona torna carregat de sorpreses

Un any més, L'Auditori de Barcelona celebra l'arribada del Nadal amb un calendari d'Advent carregat de sorpreses i regals. El calendari, que començarà demà i durarà fins al 24 de desembre, proposa un joc diari a través dels perfils de Facebook i Instagram de L'Auditori de Barcelona.

A partir de l'1 de desembre, cada matí a les 9 h es plantejarà una endevinalla. Els seguidors de les xarxes de L'Auditori de Barcelona podran participar-hi deixant la resposta a l'enigma en qüestió. El mateix dia a partir de les 16 h es desvetllarà la solució de l'endevinalla.

Els divendres es farà un sorteig entre totes les persones que hagin participat durant la setmana i es donaran a conèixer els premis. Els guanyadors s'anunciaran els divendres 4, 11, 18 i 24 de desembre.

Les preguntes estaran relacionades amb la programació de L'Auditori de Barcelona i la seva història i també amb la trajectòria de les dues formacions estables de la casa: l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i la Banda Municipal de Barcelona. Per aquest motiu, els continguts han estat elaborats amb l'estreta col·laboració del departament de Documentació i Arxiu General de L'Auditori de Barcelona.

El calendari d'Advent es podrà seguir en les xarxes socials a través del hashtag #CalendariAdventLAuditori.

Anar al principi