Nou!

BOWIE SYMPHONIC

Blackstar in Concert

  • 13 de juliol 2017
  • 30 €
  • Sala 1 Pau Casals
  • Altres Concerts de l'OBC

Atenció:

No et perdis el post concert amb la DJ Sonido Tupinamba i la col·laboració de Royal Bliss! Una nit inoblidable!

Intèrprets

ORQUESTRA SIMFÒNICA DE BARCELONA I NACIONAL DE CATALUNYA (OBC)
Evan Ziporyn, director
Maya Beiser, violoncel

Repertori

D. BOWIE: Space Oddity

D. BOWIE: Blackstar

Blackstar
Tis a Pity She Was a Whore
Lazarus
Sue (or In a Season of Crime)
Girl Loves Me
Dollar Days
I Can't Give Everything Away

El director i arranjador Evan Ziporyn revisita el que va ser l'últim treball de Bowie i porta al registre simfònic cançons com Lazarus, Blackstar o Girl Loves Me. El concert per a violoncel i orquestra, creat per la revolucionària violoncel·lista Maya Beiser, aprofita la similitud del color sonor del violoncel amb el de la veu humana. Ziporyn és un compositor nord-americà dedicat a la música post-minimalista però amb connexions clares amb la música clàssica, l'avantguarda, les músiques del món i fins i tot el jazz.

Programa

David Bowie Is és l’exposició que el Museu del Disseny acull a partir del 25 de maig dedicada a una de les figures més representatives de la música del segle passat, David Bowie.
En el marc de les activitats programes al voltant d’aquesta exposició, el 13 de juliol l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya serà la protagonista del concert Bowie Symphonic, en què reinterpretarà temes de Blackstar, l'últim disc d'una de les veus fonamentals de la música del segle XX.
L'espectacle, estrenat el març passat al Kresge Auditorium de Massatchussets (EUA), estarà protagonitzat per l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i tindrà com a solista convidada Maya Beiser, una violoncel·lista nord-americana nascuda a Israel que ha revolucionat el món del violoncel amb un repertori eclèctic i d'avantguarda amb el qual ha estat capaç de fer créixer de manera insospitada les possibilitats del seu instrument.
Una producció de L'Auditori.

Col·laboren

  • El Periódico

També et pot interessar