Avís Legal

Aquest lloc web i el domini corresponen al Consorci de l’Auditori i l’Orquestra (en endavant el Consorci de l’Auditori) amb NIF Q5856358F i domicili al carrer Lepant, 150 de Barcelona (CP 08013), telèfon 932 47 93 00 i adreça electrònica info@auditori.cat.

La informació facilitada per mitjà d’aquest lloc web no substitueix la que figura a la seu electrònica o en els canals i plataformes de seu electrònica adoptats pel Consorci de l’Auditori i l’Orquestra, única que té plena validesa legal.

El Consorci de l’Auditori i l’Orquestra no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones que figuri al lloc web o a la que es faci remissió per mitjà d’enllaços o altres sistemes.

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre alguns d’aquests continguts que corresponen o bé al Consorci de l’Auditori i l’Orquestra o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

De forma general, i llevat que s’indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència. No obstant, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense autorització expressa del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra.

Aquestes condicions regeixen per als continguts del lloc web protegits per drets d’autor i es resumeixen amb la llicència Reconeixement – No Comercial – Sense Obra Derivada 4.0 (CC BY-NC-SA 4.0) de Creative Commons.

Els logotips i escuts oficials de l’Auditori i de les institucions que integren el Consorci, només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra, o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives que tenen el suport explícit del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra.

Els logotips, noms comercials i marques de les empreses i institucions que col·laboren amb l’Auditori es poden utilitzar únicament amb l’autorització prèvia dels respectius titulars.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra.

En l’exercici de les seves competències i funcions, el Consorci de l’Auditori i l’Orquestra tracta dades de caràcter personal. A aquest lloc web i a la seu electrònica del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra figuren formularis que permeten al Consorci de l’Auditori i l’Orquestra obtenir dades. Els formularis informen de les finalitats de la recollida i dels aspectes més rellevants del tractament. En aquest enllaç figura informació sobre la Política de protecció de dades del Consorci de l’Auditori i l’Orquestra.

El Consorci de l’Auditori i l’Orquestra informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre el Consorci i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Vostè ha estat informat prèviament de la seva instal·lació. Trobarà més informació sobre la Política de Cookies en aquest enllaç

El Consorci de l’Auditori i l’Orquestra no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control del Consorci. Sempre que sigui possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.