Werner Güra

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

El tenor alemany Werner Güra, nascut a Munic, va rebre la seva formació musical al Mozarteum de Salzburg i va completar els seus estudis vocals amb el professor Kurt Widmer. A més, ha estat alumne de Nicolai Gedda i Margreet Hong a Amsterdam i de Wessela Zlateva a Viena.

Després d’actuar com a convidat a les òperes de Frankfurt i Basilea, es va unir a l’elenc de la Semperoper de Dresden, on va interpretar nombroses òperes de Mozart i Rossini. Més endavant, el van convidar a actuar a l’Òpera Nacional de Berlín, l’Òpera de París, La Monnaie de Brussel·les i l’Òpera de Zuric.

En aquest moment de la seva carrera, Güra concentra les seves activitats en el repertori vocal i simfònic i els oratoris. Ha cantat en les sales de concert més prestigioses d’Europa i ha treballat amb moltes orquestres de renom com l’Orquestra del Concertgebouw d’Amsterdam, les Orquestres Filharmòniques de Berlín i Viena i l’Orquestra Simfònica de la Ràdio de Baviera, i amb directors com Chailly, Fischer, Heras-Casado, Herreweghe, Honeck, Ph. Jordan i Nézet-Séguin, entre molts altres. A més, va col·laborar estretament amb el directpr Nikolaus Harnoncourt.

Güra també és un intèrpret de lied molt apreciat. Els recitals de cançons l’han dut al Wigmore Hall de Londres, el Musikverein de Viena, la Filharmònica de París i el Lincoln Center de Nova York, i ha gravat nombrosos treballs que han estat molt aclamats.

Werner Güra és professor de la Universitat de les Arts de Zuric des del 2009.

Werner Güra

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.