Verità Baroque Ensemble

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
veritaensemble.com

Verità Baroque és un grup internacional de solistes units per la missió de contextualitzar la música de cambra barroca en el segle XXI.

Tot i que pretén revolucionar l’experiència concertística utilitzant tecnologia d’avantguarda, com ara el so immersiu i els enregistraments de vídeo en 360 graus, aquest col·lectiu vibrant se centra a assolir una qualitat d’expressió artística sense precedents. Conegut pel seu rigor en la programació, aquest conjunt únic combina les grans obres del repertori barroc amb d’altres encarregades a compositors contemporanis com Marc Migó, SJ Hanke, Nicola Canzano, Thomas Chabalier o Alessio Barcellini, entre d’altres, per aconseguir així la connexió necessària amb el públic.

Creat durant la pandèmia per la flautista Taya König-Tarasevich i el violoncel·lista Bartolomeo Dandolo Marchesi, Verità Baroque es va constituir amb alguns dels millors intèrprets de música barroca de la nova generació i, junts, van aconseguir un important prestigi com a conjunt que utilitza instruments d’època. Com a col·lectiu d’artistes en progrés constant, Verità ha estat reconegut pel seu enfocament innovador de la creació musical, el qual va molt més enllà dels límits físics de qualsevol sala de concerts.

A partir del 2021, juntament amb Motor Music Productions, Verità Baroque s’arrisca a revolucionar l’experiència concertística produint vídeos immersius d’una qualitat sense precedents i disponibles per a tothom de manera gratuïta. L’objectiu d’aquest conjunt és contextualitzar la música barroca en el segle XXI, amb la intenció que s’hi pugui accedir tot preservant l’autenticitat bàsica dels estils de cada període.

Verità és l’eterna recerca de la veritat per part dels artistes, és creure en l’autenticitat de les experiències musicals compartides.

Verità Baroque Ensemble

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
veritaensemble.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.