Tiento nuovo

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.tientonuovo.com

Tiento Nuovo neix el 2016 de la mà del seu director artístic, el clavecinista madrileny Ignacio Prego, i ràpidament passa a ser una formació habitual de les sales de concert i els festivals de l’Estat espanyol.

En la seva agenda recent a Espanya hi trobem concerts als Circuits del CNDM, l’Auditori Nacional de Madrid, el Ciclo de Músicas Históricas de Lleó o Salamanca Barroca, l’Auditori Conde Duque de Madrid, el cicle La Europa de Murillo a Sevilla, el Festival Internacional del Arte Sacro de Madrid, la Fundación Juan March, el Landesmuseum Württemberg de Stuttgart (Alemanya) o el Teatre Reial del Palau Łazienki de Varsòvia (Polònia).

El seu enregistrament dels Concerti Grossi de Charles Avison basats en sonates de Scarlatti (Glossa, 2021) va ser premiada amb el Diapason d’Or per la revista francesa Diapason i la distinció com a disc excepcional de la revista Scherzo, a més de rebre les millors crítiques de la premsa europea especialitzada.

De formació variable, abasten un repertori ampli dins del barroc i el classicisme primerenc. Entre les seves col·laboracions recents hi ha projectes amb solistes com el violoncel·lista britànic Steven Isserlis, el flautista suís Maurice Steger o la soprano Núria Rial.

En programes multidisciplinaris han col·laborat amb el premiat actor Pedro Casablanc a La Conjuración de Venecia, obra original d’Ignacio Prego, o amb la companyia de teatre italiana Teatri 35, presentant Chiaroscuro a la Fundación Juan March de Madrid i al Festival de Música Antigua de Úbeda y Baeza. El 2023 portarà Tiento Nuovo als cicles de L’Auditori de Barcelona, el Festival Internacional de Santander, els cicles del CNDM, l’Espacio Turina de Sevilla i altres espais.

Tiento nuovo

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.tientonuovo.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.