Stephanie Childress

Direcció

Propers esdeveniments
QUARTET CASALS I STEPHANIE CHILDRESS
22 i 23 de novembre de 2024
STEPHANIE CHILDRESS, YAMEN SAADI I ALBERT CANO SMIT
14 i 15 de febrer de 2025
STEPHANIE CHILDRESS I ALEXANDRA LOWE
22 i 23 de febrer de 2025
Web de l’artista
stephaniechildress.com

Idees fortes, comunicació lúcida i energia intensament concentrada són algunes de les qualitats que defineixen la directora francobritànica, que continua deixant la seva empremta tant en el repertori simfònic com en l’operístic. Childress va passar gran part de la tardor de la temporada 2023-2024 amb aquest últim, debutant a la Staatsoper d’Hamburg amb una nova posada en escena de David Bösch de Die Entführung aus dem Serail abans de tornar a Glyndebourne per dirigir la producció de Mariame Clément de Don Giovanni. Després de l’èxit de Le Nozze di Figaro a Glyndebourne la tardor passada, Opera Today va comentar que “és a la fossa en què aquest Don Giovanni cobra una vida excepcional, amb Stephanie Childress dirigint la Glyndebourne Sinfonia i revelant-se com una mozartiana fins a la medul·la. Il·lumina detalls afortunats amb un ritme ben calculat i una oïda fina per a l’equilibri”.

La impressionant temporada 2023-2024 inclou debuts, entre d’altres, amb l’Orquestra del Centre Nacional de les Arts d’Ottawa, l’Orquestra de Cleveland, l’Orquestra Simfònica Yomiuri Nippon, la Filharmònica de Dresden, la Reial Orquestra Nacional Escocesa i l’Orquestra Simfònica de la Ràdio Nacional de Polònia, així com tornades a les Orquestres Simfònica de Barcelona i Simfònica de Carolina del Nord. També dirigirà Breaking the Waves, de Missy Mazzoli, per a l’Òpera de Detroit, i tancarà la temporada al juliol debutant amb l’Orquestra Simfònica de Detroit.

Entre les temporades anteriors destaquen els concerts amb l’Orquestra Nacional d’Île-de-France, l’Orquestra Simfònica de Berlín (Konzerthausorchester), l’Orquestra Simfònica del Nuevo Mundo (New World Symphony Orchestra), l’Orquestra de París i l’Orquestra Simfònica de Londres. Childress ha conclòs fa poc un mandat de tres anys com a directora assistent de l’Orquestra Simfònica de San Luis, on va dirigir diversos concerts d’abonament, així com actuacions amb l’Orquestra Simfònica Juvenil de San Luis (Missouri, Estats Units). Anteriorment, també va ser guardonada amb el segon premi al concurs inaugural “La Maestra” de la Filharmònica de París el 2020.

Defensora apassionada d’amplificar el paper de la música en el món actual, Childress va fer anteriorment una residència artística a Vila Albertine, una xarxa per a les arts i les idees que inclou França i els Estats Units. També és membre del programa francobritànic de joves líders, creat pel Consell Francobritànic per fomentar la cooperació als dos costats del Canal de la Mànega. Stephanie col·labora activament amb el Tri-borough Music Hub, una organització premiada en l’àmbit de l’educació musical. Ha participat en diversos programes amb l’associació, per exemple com a directora del conjunt de corda juvenil en un acte d’“Artistes per la inclusió” i com a ponent a la Youth Music Conference del 2020, celebrada al Royal College of Music.

Stephanie Childress

Direcció

Propers esdeveniments
QUARTET CASALS I STEPHANIE CHILDRESS
22 i 23 de novembre de 2024
STEPHANIE CHILDRESS, YAMEN SAADI I ALBERT CANO SMIT
14 i 15 de febrer de 2025
STEPHANIE CHILDRESS I ALEXANDRA LOWE
22 i 23 de febrer de 2025
Web de l’artista
stephaniechildress.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.