Soraya Méncid

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
sorayamencid.es

Completa els seus estudis de cant al Conservatori Manuel Castillo (Sevilla) sota la tutela de Rosa de Alba, complementant-los amb una estada al conservatori Luigi Cherubini de Florència per perfeccionar l’estil belcantista. Rep classes i masterclasses de reconeguts professionals com Cristina Bayón, Pierangelo Pelucchi, Carlos Aransay, Carlos Mena, Mónica Campaña, i repertoristes com Francisco Soriano, Ricardo Estrada i Carlos Aragón.

El 2021, aconsegueix el segon premi de Joventuts Musicals com a solista, i és finalista en concursos internacionals com Riccardo Zandonai de Riva del Garda (Itàlia), Spazio Musica d’Orvieto (Itàlia) o Lied i cançó d’Albox. També és premiada en el V Concurs Nacional Ciutat d’Albacete el 2023.

Com a soprano, forma part del Coro Joven de Andalucía (2014-2022) i del Coro del Teatro de la Maestranza, debutant el 2022 com a Pastorell en l’òpera El Gato Montés (M. Penella). Participa en projectes didàctics i espectacles flamencs, com el de la balladora Lucía Álvarez “La Piñona”, en el seu espectacle Abril, estrenat a la Biennal de Flamenc del 2020. També col·labora amb la Companyia Sevillana de Sarsuela en obres com La Revoltosa i Gegants i Capgrossos. Destaca en la seva incursió en l’òpera barroca Los Elementos (A. Literes) com a Aigua.

Ha interpretat papers protagonistes en musicals com El Fantasma de l’Òpera i Germinal amb el Liceu de la Música de Moguer, així com en la gira simfònica de El Metge. El musical. En música antiga, participa en el cor de l’AAOBS en el programa Tardor Barroc i en concerts dirigits per Cristina Bayón, destacant la seva participació al Festival de Música de Granada del 2021 i 2023, on va treballar amb Aarón Zapico, Carlos Mena i Rita Cosentino.

Soraya Méncid

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
sorayamencid.es
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.