Sophie Harmsen© Tatjana Dachsel

Sophie Harmsen

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Va estudiar a la Universitat de Ciutat del Cap amb la professora E. Wiens. Avui és una aclamada mezzosoprano d’èxit internacional.

Els concerts i produccions d’òpera on ha participat li han permès actuar en algunes de les sales de concerts i teatres d’òpera més destacats del món, com ara el Teatre Colon de Buenos Aires, el Teatre Reial de Madrid, el Palau de la Música Catalana, ​​el Wigmore Hall de Londres, el Concertgebouw d’Amsterdam, la Konzerthaus de Viena, la Philharmonie de París, el Gran Teatre de Xangai i l’Elbphilharmonie d’Hamburg.

Sovint és convidada per moltes orquestres simfòniques importants com l’Orquestra de la Gewandhaus de Leipzig, l’Orquestra Simfònica SWR, l’Orquestra Simfònica Alemanya, la Reial Orquestra Filharmònica d’Estocolm, la Filharmònica d’Hèlsinki, l’Orquestra Nacional de París, musicAeterna, l’Orquestra de la Konzerthaus de Berlín o l’Orquestra NDR Elbphilharmonie, entre d’altres.

En els darrers anys, ha ampliat contínuament el seu repertori. Després de nombrosos concerts, recitals en solitari i enregistraments de CD amb alguns dels conjunts barrocs més famosos, també està interpretant repertoris romàntics. Molts dels seus enregistraments han rebut premis, per exemple, Missa Solemnis de Bruckner amb el RIAS Kammerchor (Diapason d’Or) i la gravació completa de les Luther-Kantaten de Bach amb C. Spering (Echo 2017).

Harmsen participa freqüentment en festivals internacionals. En la propera temporada oferirà concerts amb l’Orquestra Simfònica d’Anvers i el Collegium Vocale Gent sota la batuta de P. Herreweghe, amb l‘Orquesta y Coro Nacionales de España i D. Afkham, així com amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i S. Mas.

Sophie Harmsen

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.