Sergei Dodagin© Anastasia Steiner

Sergei Dogadin

Violí

Propers esdeveniments
Sergei Dogadin i Anna Rakitina
20 i 21 d'octubre de 2023
Web de l’artista
www.sergeidogadin.com

BIOGRAFIA

Dogadin és un brillant violinista de l’escola russa que s’ha establert amb una sòlida carrera internacional com a solista i músic de cambra.

Guanyador de 10 Concursos Internacionals, cal destacar el Primer Premi del XVI Concurs Internacional Txaikovski (2019). Aquest premi el va portar a tocar al costat de Valery Gergiev i l’Orquestra del Mariinsky, així com la seva participació en Festivals d’estiu. A més, va oferir concerts amb la Simfònica de Tokio i l’orquestra Norichika Iimori.

A la temporada 2020-21 va debutar amb l’Orquestra Simfònica Westdeutscher Rundfunk i Christian Macelaru, l’Orquestra Nacional del Capitol de Toulouse amb Ibrahimov, la Filharmònica de Paris i de Luxemburg juntament amb l’Orquestra Nacional Russa i Valery Gergiev, l’Orquestra Simfònica de l’Òpera de Toulon amb Eivind Gullberg Jensen, el Ljubljana Winter Festival i l’Orquestra Simfònica Nacional d’Estonia amb Nikolai Alexeev.

Recentment ha tocat amb la Tonkünstler-Orchester i Fabien Gabel al Festival Grafenegg, l’Orquestra Simfònica de Shanghai i Manfred Honeck, la Philarmònica de la Ràdio de Hannover sota la direcció d’Andrew Manze i Robert Treviño, així com amb la West Australian Symphony Orchestra dirigit per Nicholas Carter. A Rússia, Dogadin ha tocat amb les millors orquestres i a banda dels seus concerts amb l’Orquestra del Mariinsky i Valery Gergiev, Sergei ha  continuat desenvolupant una excel·lent relació amb la Filharmònica de St Petersburg i Yuri Temirkanov. El 2019 va realitzar una gira per UK al costat d’aquesta orquestra i Vassily Sinaisky.

Com a músic de cambra ha compartit escenari amb músics de la talla de Daniil Trifonov, Narek Hakhnazaryan, Denis Matsuev, David Geringas o Elisabeth Leonskaya, entre d’altres. Altres concursos inclouen el Premi del Públic del XIV Concurs Internacional Txaikovski (2011) i el Primer Premi del IX Concurs Internacional de Violí Joseph Joachim a Hannover el 2015.

Dogadin va estudiar al Conservatori de Sant Petersburg (amb Vladimir Ovcharek), a l’Acadèmia Internacional de Música Menuhin a Gstaad (amb Maxim Vengerov), a l’Escola Superior de Música de Colònia (amb Mihaela Martin) i a la Universitat de Música de Graz (amb Boris Kuschnir).

Esdeveniments de l’artista

Sergei Dogadin

Violí

Propers esdeveniments
Sergei Dogadin i Anna Rakitina
20 i 21 d'octubre de 2023
Web de l’artista
www.sergeidogadin.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.