Sergei Dogadin

Violí

Propers esdeveniments
Sonata de Ravel
28 de maig de 2024 · 19h
Web de l’artista
www.sergeidogadin.com

Dogadin és un brillant violinista de l’escola russa que s’ha establert amb una sòlida carrera internacional com a solista i músic de cambra.

Ha tocat amb orquestres com Dogadin la Royal Concertgebouworkest, Tonkunstler-Orchester i Fabien Gabel al Festival Grafenegg, l’Orquestra Simfònica de Shanghai amb Manfred Honeck, NDR Radiophilharmonie Hannover amb Andrew Manze i Robert Trevino, la Simfònica de Tòkio amb Norichika Iimori, la Simfònica West Australian i Nicholas Carter, entre d’altres. A més, els seus concerts recents inclouen l’espectacular debut amb la Lithuanian Chamber Orchestra tocant i dirigint cinc concerts al Festival de Canàries; el concert de Cap d’Any amb la Filharmònica Borusan; dues invitacions successives amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya amb Stephanie Childress i Lionel Bringuier, i finalment el seu debut al Festival Verbier amb Daniil Trifonov, Blythe Engstroem i Klaus Mäkelä.

A la temporada 2022-23 va debutar a l’Òpera de Toulon amb Eivind Gulberg Jensen, l’Orquestra de les Illes Balears, l’Orquestra Filharmònica de Kiel i va tornar al Festival Grafenegg interpretant el Concert per a violí de Txaikovski amb la Tonkunstler Orchestra i Tabita Berglund.

Com a músic de cambra ha compartit escenari amb músics de la talla de Daniil Trifonov, Narek Hakhnazaryan, Denis Matsuev, David Geringas o Elisabeth Leonskaya, entre d’altres.

Guanyador de 10 Concursos Internacionals, cal destacar el Primer Premi del XVI Concurs Internacional Txaikovski (2019) a Moscú, el Concurs Internacional de Singapur (2018), i el Primer Premi del IX Concurs Internacional de Violí Joseph Joachim a Hannover (2015). Dogadin va estudiar al Conservatori de Sant Petersburg (amb Vladimir Ovcharek), a l’Acadèmia Internacional de Música Menuhin a Gstaad (amb Maxim Vengerov), a l’Escola Superior de Música de Colònia (amb Mihaela Martin) i a la Universitat de Música de Graz (amb Boris Kuschnir).

Toca un violí Domenico Montagnana (1721), cedit per la Rin Collection (Singapur).

Va ser presentat a Espanya per primer cop el 2016 per Ibermúsica, en un concert amb la Filharmònica de St. Petersburg i Termikanov.

Sergei Dogadin

Violí

Propers esdeveniments
Sonata de Ravel
28 de maig de 2024 · 19h
Web de l’artista
www.sergeidogadin.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.