Serena Pérez

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.serenaperez.com

Serena Pérez, natural de Gijón (Astúries), es gradua al Conservatori Professional de Música de la seva ciutat natal i a Oviedo. Va continuar la seva formació a Amsterdam, on va completar el seu grau superior de Cant al Conservatori local i, posteriorment, va realitzar estudis de postgrau a l’Acadèmia de la Dutch National Opera, obtenint la seva llicenciatura en Òpera. Durant la seva formació, va participar en diverses produccions operístiques tant a Holanda com a Espanya, destacant la seva interpretació en títols com Orfeo de Monteverdi (Esperança), Suor Angelica de Puccini (Abadessa), Cendrillon de Massenet (Haltière), The Rape of Lucretia de Britten (Bianca), Così fan tutte de Mozart (Despina) i Radamisto de Händel (Radamisto).

Ha estat reconeguda en diversos concursos, destacant el premi Teatro de la Maestranza del Concurs Internacional de Cant Ciutat de Logronyo, que li va permetre debutar en la producció d’Agrippina dirigida per Enrico Onofri. Els anys 2021 i 2023, va participar en la primera Acadèmia Barroca del Festival de Granada, col·laborant en la producció The Fairy Queen.

Ha debutat a l’Òpera d’Oviedo, interpretant rols com la Segona dama a Die Zauberflöte, així com els papers de Mercedes a Carmen, Orfeu a Orfeo ed Euridice (Festival Lyrique en Mer, França) i Clotilde a Norma (Òpera d’Oviedo). Recentment, va participar en el muntatge Dolce Cenerentola a Oviedo, un espectacle familiar on va interpretar àries de La Cenerentola de Rossini. També va debutar al Festival de Teatre Líric Espanyol de Madrid el passat juny.

Serena Pérez

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.serenaperez.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.