Seed Ensemble© Seed Ensemble

Seed Ensemble

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Els membres de Seed Ensemble són:

PEPA FUSTÉ I PUJADÓ, fagot

Va començar a estudiar fagot amb Eduard Bazaco i Eugènia Sequeira i més tard amb el fagotista David Tomàs a l’ESMUC, el seu professor de referència, i amb d’altres professors com Giorgio Mandolesi, Bernardo Verde, Pep Borràs o Salvador Sanchís. És membre de les orquestres joves JONC i Orquestra S.XXI. Ha sigut membre de l’Acadèmia del Gran Teatre del Liceu i col·laboradora de l’Orquestra Simfònica del Vallès, de l’Orquestra del Gran de Teatre del Liceu, de la Companyia del Carles Santos, entre d’altres. Actualment és titular a l’Orquestra Simfònica Càmera Musicae i professora de fagot i cambra a l’Escola de Música/Conservatori d’Igualada.

PILAR BOSQUE MARÍN, oboè

Va començar els seus estudis musicals a l’edat de 8 anys, i va obtenir el Grau Professional d’Oboè i Música de Cambra al Conservatori Mariano Pérez de Requena (València). Va continuar la seva formació al Conservatori Joaquín Rodrigo de València, la Universitat de Nashvill (Estats Units) i la Universitat de Música i Dansa de Colònia (Alemanya). Com a solista, ha treballat amb les principals orquestres joves de l’estat, així com amb les Simfòniques de València, de Barcelona i Nacional de Catalunya, de la Ràdio Televisió Espanyola i l’Orquestra del Festival Diaghilev. Ha actuat per tota la geografia espanyola, Alemanya, Àustria, Holanda, Rússia, Canadà i els Estats Units. Actualment forma part del Barcelona Reed Quartet i és oboè solista de la Banda Municipal de Barcelona.

MIQUEL RAMOS SALVADÓ, clarinet

Va estudiar clarinet a l’Escola Municipal de Música de Premià de Mar, al Conservatori Professional de Música de Badalona i a l’ESMUC, així com a l’Escola Superior de Música de Lübeck (Alemanya) amb la solista internacional S. Meyer.

Ha tocat amb la JONC, ha participat com a academista a l’Orquestra Filharmònica de Lübeck i és convidat regularment com a solista al Festival Strings Luzern, la Geneva Camerata, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, la Filharmònica de Lübeck i l’Orquestra de Radio Televisió Espanyola, entre d’altres. És membre del projecte Spira Mirabilis i del reconegut quintet de vent Azahar Ensemble. El 2016 va debutar com a solista amb l’Orquestra Camera Musicae al Palau de la Música Catalana.

ELISABET FRANCH, flauta

Formada a l’ESMUC, al CRR de París i a la Scuola Civica Claudio Abbado de Milà, la flautista Elisabet Franch ha rebut nombrosos reconeixements internacionals com el Gran Premi de la 27a World Music Competition, el Vienna New Year’s International Music Competition, 1r premi i premi del Jurat a l’American Protégé Woodwinds and Brass Competition, l’Anton Rubinstein International Flute Competition o el Primer Palau, entre d’altres. El seu debut discogràfic, Gypsy Airs (Solfa Recordings, 2015) va ser guardonat amb dues medalles d’or als Global Music Awards de Califòrnia i millor àlbum de clàssica als Akademia Music Awards de Los Angeles.

L’any 2013 el llegendari flautista Sir J. Galway li atorga el premi Rising Star al Galway Flute Festival. Més tard, el 2016, es trasllada a la Xina com a cosolista de l’Orquestra Simfònica de Suzhou i dos anys més tard es converteix en solista de l’Orquestra Simfònica de Tianjin. El 2020 grava el seu segon disc a Viena, fruit del guardó de la 27a World Music Competition.

LAURA FARRÉ ROZADA, piano

Pianista i matemàtica, va ser nominada als Rising Star de la BBC Music Magazine. Ha obtingut el Màster en Interpretació pel Royal College of Music de Londres i el Grau i Màster en Interpretació per l’ESMUC, així com el Grau en Matemàtiques per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actualment és doctoranda al Conservatori Reial de Birmingham. El 2018 va publicar el seu àlbum de debut The French Reverie, presentat a cinc països, incloent-hi ciutats com Nova York, Toronto, Boston, Los Angeles, Mont-real, Barcelona, Madrid o Londres, entre moltes altres.

Com a solista, ha actuat per Espanya, França, Alemanya, Canadà, Estats Units, Bulgària i el Regne Unit. Els seus concerts s’han programat en nombroses sales, entre les que destaquen el University Club of Montreal, la Fundación Eutherpe, l’Ateneo de Madrid, Art Share LA, Rolston Recital Hall, CBSO Centre, Bulgaria Hall, Steinway Hall, MNAC o L’Auditori de Barcelona, i ha estat convidada en diversos festivals. Ha treballat amb directors com E. Colomer, T. Lines, J. Deroyer, S. Schick, T. Sorey, T. Foskett-Barnes, M. Hardy, T. Grau i J.-B. Matter i amb compositors contemporanis com G. Crumb, B. Ferneyhough, M. Finnissy, R. Saunders, M. Illés, R. Hind, N. Russell i A. Sardà. També ha actuat amb els ensembles Birmingham Contemporary Music Group, Ensemble Court-Circuit i International Contemporary Ensemble.

Seed Ensemble

Ensemble

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.