Sandro Gegechkori

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
sandrogegechkori.com

El georgià Sandro Gegechkori, de 20 anys, és un dels joves pianistes amb més èxit del seu país. Ha guanyat reconeixement tant localment com a l’estranger, i el diari Georgian Journal el va definir com a “bruixot del piano”.

Ha guanyat el Primer Premi i la Medalla d’Or al 66è Concurs Internacional de Música Maria Canals 2021, el Gran Premi al Concurs Internacional de Piano de Viena Feurich 2018 i el 1r premi al Concurs Internacional de Piano d’Erevan Arno Babajanyan, entre d’altres.

A més dels concerts regulars com a solista arreu del món, Sandro ha actuat en prestigioses sales de concerts com The Royal Concertgebouw, Mozarthouse Vienna o la sala de concerts d’arts escèniques de Nanjing. Col·labora habitualment amb l’orquestra simfònica i filharmònica de Tbilisi i l’orquestra YTO d’Amsterdam.

Els seus futurs compromisos inclouen diversos recitals a Barcelona, Madrid, Roma, Munic, Marbella, i concerts amb orquestres simfòniques a Bilbao, Sevilla i Tenerife, així com dos enregistraments amb el segell discogràfic NAXOS i Solfa Recordings.

Sandro Gegechkori estudia actualment al Conservatori Estatal de Tbilisi amb el professor Alexander Garber.

Sandro Gegechkori

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
sandrogegechkori.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.