Roman Gottwald

Percussió, Violí

Propers esdeveniments
I2 i I3
27, 28 i 30 de maig, 2, 3, 4 i 6 de juny de 2025
A partir d'1 any
31 de maig, 1, 7 i 8 de juny de 2025

Multiinstrumentista i compositor berlinès. Amb tretze anys va cantar com a solista amb la Filharmònica de Berlín sota la direcció de Seiji Ozawa. Va cursar els estudis de violí i composició a Viena.

Com a compositor, dedica part de la seva feina a les bandes sonores i a la música teatral. Dins d’aquest treball, destaca la producció de Boulevard Delirium, que es va presentar a l’Òpera de Sydney (Austràlia). Per aquesta obra va guanyar el premi Green Room Award Austràlia 2005 per la millor direcció musical i va guanyar, el mateix any, el Concurs Internacional de Joves Compositors Frederic Mompou.

Des del 2006 treballa també al Conservatori Superior de Música del Liceu com a mestre de Composició. El 2008 es va encarregar de la direcció musical d’Aloma, de Dagoll Dagom, que es va presentar al TNC de Barcelona.

Sota la seva direcció, s’ha estrenat la pel·lícula Blancanieves al Gran Teatre del Liceu i ha dirigit també diverses orquestres simfòniques, com l’Orquestra Simfònica de Bilbao, l’Orquestra Simfònica d’Euskadi, l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu i l’Orquestra Simfònica de Castella i Lleó.

Com a solista de serra musical ha enregistrat diverses bandes sonores de cinema, com, per exemple, Blancanieves, Zipi y Zape y la Isla del Capitán o Las niñas de cristal.

Roman Gottwald

Percussió, Violí

Propers esdeveniments
I2 i I3
27, 28 i 30 de maig, 2, 3, 4 i 6 de juny de 2025
A partir d'1 any
31 de maig, 1, 7 i 8 de juny de 2025
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.