Ramon Molins Marqués

Direccció escènica

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Lleida (1965). Format a l’Aula Municipal de Teatre de Lleida. Des de 1985 es dedica a escriure, dirigir, actuar i donar classes d’interpretació a l’Aula Municipal de Teatre (1985-1994), Zum-Zum escola de teatre (1994- 2004), Escola Memory (1994-2002), realitzant cursos i tallers arreu de Catalunya.

Director artístic de la cia Zum-zum Teatre, a la que ha dirigit espectacles com El geperut de Notre Dame, La camisa de l’home feliç, La nena que vivia en una capsa de sabates i Soc una nou, entre altres.  Ha dirigit, a més,  espectacles per a la Cies La Baldufa, Xip-xap, Va de bòlid, Teatro Invito (Itàlia), pel Fòrum de les Cultures 2014, El Liceu, Pa sucat, La Remoreu,  Teatro Paraiso, Engruna Teatre i Lleidart Ensemble. Ha escrit 26 textos originals i 20 dramatúrgies o adaptacions. 

Espectacles premiats: Les aventures del baró de Munchausen i Circ Dejavú (La Baldufa), Loeo león (Clowx Teatre), La camisa de l’home feliç, La gallina dels ous d’or i Hippos (Zum-Zum Teatre), i Lunáticus Circus (Teatro Paraiso).

Ha rebut el premi FETEN (Feria Europea de artes escénicas para niños y niñas de Gijón) a la millor direcció de 2013 per La camisa de l’home feliç, de 2017 per la Gallina dels ous d’or i de 2021 per Soc una nou.

Ramon Molins Marqués

Direccció escènica

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.