Rachel Redmond© Rachel Redmond

Rachel Redmond

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
rachelredmondsoprano.com

BIOGRAFIA

Descrita com una “soprano d’impressionant veu sedosa” (The Times) i “resplendent” (The New York Times), Rachel Redmond va començar la seva carrera amb el prestigiós conjunt Jardin des Voix, actuant amb Les Arts Florissants sota la direcció de William Christie i Paul Agnew a França, Espanya i Nova York. Amb William Christie va debutar a l’Opera Comique i al Théâtre du Châtelet de París, així com al Théâtre du Capitole de Toulouse i a la Brooklyn Academy of Music.

Les seves actuacions recents més destacades inclouen el debut en el paper de Susanna a Les Noces de Fígaro amb la companyia Engish Touring Opera, Dalinda a Ariodante a l’Internacional Händel Festival de Göttingen, la Creació de Haydn amb l’Academy of Ancient Music i Allegro, il Penseroso ed il Moderato de Händel amb Les Arts Florissants. També tornarà al Festival d’Aix-en-Provence, i gravarà la música teatral anglesa A Fancy, amb Bertrand Cuiller i Le Caravansérail.

Ha actuat com a solista amb l’Orquestra Barroca de la Unió Europea, l’Orquestra de Cambra Noruega, la Reial Filharmònica de  Liverpool, la Simfònica Escocesa de la BBC, Dunedin Consort, The English Concert i a Aldeburgh, al ‘Se’ de Lisboa, al Wigmore Hall de Londres i a l’Auditori Manuel de Falla de Granada.

Rachel Redmond va néixer a Glasgow i va cantar al cor infantil de la Reial Orquestra Nacional Escocesa abans d’estudiar a l’Escola de Música de l’Acadèmia Douglas, al Reial Conservatori d’Escòcia (RCS) i a la Guildhall School of Music and Drama. Va ser guardonada amb el premi Florence Veitch Ibler a l’RCS per interpretació d’oratori.

Rachel Redmond

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
rachelredmondsoprano.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.