Pilar Alva Martín

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
pilaralva.com

La soprano Pilar Alva Martín, inicialment violinista i després especialitzada en cant líric a Suïssa, ha aconseguit reconeixement per les seves interpretacions en una àmplia gamma de rols operístics i concerts. Destaquen les seves actuacions com a Amor a Orfeo ed Euridice de Gluck, El Foc a Los Elementos d’Antonio Lliteres, i altres personatges en obres barroques i clàssiques.

Ha col·laborat amb prestigioses orquestres i ensembles, com la Orquestra Ciutat de Granada, Forma Antiqva i Ensemble Gli Angeli Genève. A més, ha estat convidada a festivals de renom internacional, com el Festival Internacional de Música i Dansa de Granada i el Festival Internacional Santa Llúcia de Monterrey, Mèxic. Pilar ha tingut el privilegi de treballar amb distingits directors com Philippe Herreweghe, Michel Corboz i Rolando Villazón.

Per a la temporada 2023-2024, té previst interpretar el paper de Belinda a Dido and Eneas de Purcell a Suïssa, així com realitzar una gira de concerts a Mèxic juntament amb el pianista Jorge Viladoms.

Pilar Alva Martín

Soprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
pilaralva.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.