Oriol Castanyer© Oriol Castanyer

Oriol Castanyer

Direcció musical

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Inicia els estudis de música al Conservatori Municipal de St. Cugat del Vallès i es continua formant al Conservatori Professional de Terrassa, al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona i al Conservatori Superior del Liceu. Finalista del I Concurs de piano Eugènia Verdet i del XXV Concurs Joan Massià, obté Menció d’Honor a la 35a edició del  Concurs de Joves Intèrprets de piano de Catalunya.

Paral·lelament ha estudiat direcció coral amb Elisenda Carrasco, Xavier Sans, Mireia Barrera, Xavier Puig, i l’any 2013 es gradua en direcció de cor a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC) on estudia amb Josep Vila i Casañas i Johan Duijck.

Interessat en diversos estils dins el món de la música, forma part del grup de música tradicional i popular Amanida Folk amb qui ha realitzat concerts arreu de Catalunya, Espanya, Portugal, Suïssa i França.

Col·labora habitualment amb  la Fundació La Caixa com a pianista i director muntador en els concerts participatius del Rèquiem de Mozart i el Messies de Händel. Des del 2011 també col·labora amb el Servei Educatiu de L’Auditori de Barcelona com a director en el projecte Cantània.

Ha treballat habitualment amb el cor Lieder Càmera com a correpetidor i des del novembre de 2008 fins el juliol de 2014 en va  assumir la sots-direcció. Ha estat pianista acompanyant del Cor Infantil de l’Orfeó Català i del Cor Jove Nacional de Catalunya (2013-2017), i director de la Coral Sinera dels Lluïsos de Gràcia (2012-2019). L’any 2001 va fundar el Cor Aglepta, cor femení que dirigeix des d’aleshores i actualment també és pianista i director del Cor Infantil Sant Cugat i, des de l’any 2016, director de la Coral Sant Jordi.

Ha estat professor de cant coral al Conservatori de Terrassa i actualment és professor a l’escola de música Aula de So de St. Cugat del Vallès.

Oriol Castanyer

Direcció musical

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.