Nico Roig


L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.nicoroig.com

BIOGRAFIA

Nico Roig (Barcelona, 1976) és un cantant, compositor i músic català que ha produït quatre àlbums en solitari. També ha col·laborat com a guitarrista per a diversos projectes musicals a Catalunya i a Brussel·les, on ha viscut durant anys.

Va estudiar jazz i composició a la seva ciutat natal i va continuar els estudis al conservatori musical de Lieja. Més tard va viure a Brussel·les on va participar en projectes musicals com Os Meus Shorts i The Crappy Mini Band. Amb l’últim grup va realitzar gires pel Japó, Països Baixos, Itàlia i Espanya.

El 2011 va tornar a Barcelona i va enregistrar el seu primer àlbum en solitari Tonada del genoma humà  (Amniòtic Records). L’àlbum va destacar per les seves lletres inquietants i una certa quantitat d’humor. Dos anys més tard va produir l’àlbum Les dones macabres, on va elaborar el seu univers fosc però també innocent. A part de la seva carrera en solitari, també ha tocat la guitarra elèctrica a les gires d’altres artistes com Pau Vallvé, Maria Coma o Refree. El 2014 va publicar el segon àlbum d’Os Meus Shorts. Va presentar el seu tercer àlbum el 2016, Vol. 71,  que va allunyar-se del seu estil de cantautor amb uns arranjaments més orquestrals i una música més experimental.

Ha treballat fent composicions de cinema com el curt Suc de síndria (2019), que va reutilitzar després al seu quart àlbum Yo siempre sueño que sí, editat aquest 2020. En aquest disc ha experimentat amb música tridimensional.

Nico Roig


L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.nicoroig.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.