Neus Estarellas

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.neusestarellas.com

BIOGRAFIA

La pianista mallorquina és una apassionada de les avantguardes, la música contemporània i la multidisciplinarietat. Flexibilitat, curiositat, energia, motivació i entusiasme fan de Neus Estarellas una pianista i intèrpret molt sol·licitada.

Neus actua com a solista i músic de cambra/ensemble en sales i festivals com la Elbphilharmonie Hamburg, Festival Éclat Stuttgart, Palau de la Música Catalana, Festival Resonant Bodies New York, Festival Wien Modern, Festival de música contemporània a Aalborg Dinamarca, Festival Achtbrücken Köln, Auditori Reina Sofia, Theaterhaus Stuttgart, L’Auditori de Barcelona, ​​Stadttheater Gießen, Fondation Bullukian Lió o Villa Elisabeth Berlin. El seu interès pels instruments singulars com el teremín i el toy piano, la performance i el teatre musical la porten a realitzar concerts escènics sota la direcció de dramaturgs com H. Goebbels, P. Schimanski o I. Kranabetter; i performances al festival Wittener Tage für Neue Kammermusik i en els museus ZKM Karlsruhe i Futurium Museum Berlin.

És membre dels ensembles de música contemporània Suono Mobile Global i Mobile Beats, i col·labora amb molts altres com Ensemble Ascolta Stuttgart, Garatge Ensemble a Colònia, Crossing Lines Barcelona i Ensemble Modus Novus Madrid. Una gran part de la seva carrera la dedica a treballar estretament amb compositors com M. Spahlinger, B. Furrer, B. Lang, I. Poppe, M. Maierhof, L. Codera, P. Ablinger o M. Marcoll.

Els pianistes N. Hodges, U. Wiget i K. Gerstein, l’Ensemble Modern de Frankfurt, les residències artístiques a París i a Frankfurt han tingut una especial influència en el seu desenvolupament professional. Així mateix, Neus ha estat guardonada més d’una vintena de vegades en diferents certàmens com el Karlsruher Wettbewerb für Zeitgenössische Musik, DAAD, Premi Primer Palau Barcelona, ​​Premi de Música de Manresa, Arjau, Art Jove, Concurs Rotary Club Palma de Mallorca, Concurs Internacional de Piano Vila de Capdepera i Concurs Internacional de Piano Ciutat de Palma, entre d’altres. També ha realitzat gravacions per a Catalunya Ràdio, ORF, SWR, Ràdio Nacional d’Espanya, HR, i DeutschlandRadio.

A nivell pedagògic, dirigeix ​​l’aula de música contemporània per a piano a la Hochschule für Musik de Nürnberg, i és professora al Conservatori Superior de les Illes Balears.

Neus Estarellas

Piano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.neusestarellas.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.