Narek Haknazaryan© Marco Borggreve

Narek Hakhnazaryan

Violoncel

Propers esdeveniments
Sonata de Ravel
28 de maig de 2024 · 19h

Narek Hakhnazaryan, amb 22 anys, va ser guanyador del Primer Premi i Medalla d’Or del XIV Concurs Internacional Txaikovski l’any 2011. Ha tocat amb l’Orchestre de Paris, la Royal Philharmonic Orchestra, la d’Estocolm, Los Angeles i Seül, i la Berlin Konzerthaus, entre d’altres. Col·labora amb directors com Gergiev, Jurowski, Koopman o Alsop i ha fet gires amb la WDR Symphony, la Simfònica Nacional d’Estònia i la Filharmònica Txeca.

És “Artista de la Nova Generació de la BBC” i el 2017 el Konzerthaus de Viena, on va ser artista resident durant dues temporades, el va anomenar “gran talent”.

Durant la temporada 2023-2024 farà gira per Amèrica amb Camerata Pacifica, debutarà amb l’Orquestra de Cambra de Viena, actuarà amb la Filharmònica de Gran Canària i interpretarà Don Quijote a Aalborg. A més, continuarà la seva residència al Wiener Konzerthaus.

Com a músic de cambra ha actuat en festivals com Verbier, Aspen o Ravinia i col·labora amb Daniil Trifonov o Denis Kozhukhin, entre d’altres. Amb el trio ZEN ha fet gires per tot el món i ha publicat dos àlbums per a la Deutsche Grammophon.

Es va diplomar en el New England Conservatory of Music, i també va estudiar al Conservatori de Moscou i a l’Escola de Música Sayat-Nova. Com a guanyador del Primer Premi en les Audicions Internacionals de Joves Artistes el 2008, va debutar en el Kennedy Center i en el Carnegie Hall. El 2017 va rebre el títol d’“Artista d’Honor d’Armènia”.

Narek Hakhnazaryan

Violoncel

Propers esdeveniments
Sonata de Ravel
28 de maig de 2024 · 19h
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.