Miriam Feuersinger© Miriam Feuersinger

Miriam Feuersinger

Soprano

Propers esdeveniments
El so original. Jordi Savall
24 de maig de 2024 · 19h
Web de l’artista
www.miriam-feuersinger.info

La soprano austríaca Miriam Feuersinger va descobrir el seu amor pel cant quan era petita, va completar amb honors els seus estudis amb el professor Kurt Widmer a l’Acadèmia de Música de la Ciutat de Basilea i ara és una de les principals sopranos en el camp de la música sacra barroca alemanya. La seva gran passió, tant musical com de contingut, són les cantates i passions de J. S. Bach i la música dels seus contemporanis i predecessors. El 2014 va crear la sèrie Bachkantataen in Vorarlberg, dedicada a aquest repertori.

Miriam Feuersinger és convidada habitual en sèries de concerts com la Bachstiftung Trogen (Suïssa), All of Bach (Països Baixos), Bachakademie Stuttgart (Alemanya) i la vetllada musical a la Predigerkirche Basel (Suïssa), així com en festivals com el Bachfest Leipzig, Bachfesttage Köthen, Thüringer Bachwochen, Musikfest Stuttgart, Händelfestspielen Halle, Tagen alter Musik Regensburg , Barocktagen Stift Melk, Musica Sacra St. Pölten, tots a Alemanys, així com el Festival Bachcelona de Barcelona, entre d’altres.

Col·labora amb músics de renom com Hans-Christoph Rademann, Václav Luks, Philippe Herreweghe, Rudolf Lutz, Ton Koopman, Christoph Prégardien, Sigiswald Kuijken, Reinbert de Leeuw, Peter Dijkstra, Leo McFall i Shunske Sato. Ha treballat també amb formacions com Collegium Vocale Gent, Freiburg Baroque Orchestra, Collegium 1704, Holland Baroque, Capricornus Consort Basel, Les Cornets Noirs, La Cetra, Kammerorchester Basel, Symphonieorchester Vorarlberg, Concerto Stella Matutina i L’Arpa Festante, per nomenar-ne només alguns.

Premis com el German Record Critics’ Prize 2/2014, l’ECHO Klassik 2014 (pel seu CD amb cantates per a soprano de Christoph Graupner), l’Ö1 Pasticcio Prize 5/2017 i una doble nominació a l’OPUS Klassik 2022 distingeixen la seva trajectòria. El 2019, Miriam Feuersinger va ser nomenada membre honorífic de la Societat Christoph Graupner, amb qui gaudeix d’un vincle especial. El 2020 va fundar el Vokalwerkstatt M31, un espai per a la personalitat i la veu a Bregenz.

Esdeveniments de l’artista

Miriam Feuersinger

Soprano

Propers esdeveniments
El so original. Jordi Savall
24 de maig de 2024 · 19h
Web de l’artista
www.miriam-feuersinger.info
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.