Mingjie Lei© Daniel Delang

Mingjie Lei

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.mingjielei.com

BIOGRAFIA

Mingjie Lei és un tenor xinès que ha actuat a grans escenaris com l’Opernhaus de Zuric, la Deutsche Oper Berlin, la Vlaamse Opera, la Staatsoper Stuttgart, el Carnegie Hall, l’Òpera Colorado, l’Òpera Lyric de Chicago, l’Òpera de San Francisco o el Teatre Nuovo de Nova York, així com al Festival de Lucerna, al Festival de Ravello, al Festival de Música de Banff, al Festival de Salzburg o al Festival de la Cançó de Nova York.

Ha cantat papers d’òpera importants com Fenton a Falstaff, Ernesto a Don Pasquale, Ferrando a Così fan tutte, Egeo a Medea in Corinto, Nemorino a L’Elisir d’Amore, Don Ramiro a La Cenerentola, Don Ottavio a Don Giovanni o Júpiter a Semele, entre molts altres.

Mingjie Lei ha treballat amb directors com Sir Andrew Davis, Ari Pelto, Jacques Lacombe, Cornelius Meister, Mark Shapiro i Teodor Currentzis.

En assistir a la Residència Mozart del Festival Aix-en-Provence, va rebre el Prix des amis a la millor actuació de Mozart. Mingjie Lei també és el guanyador del Song Prize i l’únic tenor finalista del concurs general de Cardiff Singer of the World 2019.

Mingjie Lei va estudiar al Conservatori Central de Pequín, a la Manhattan School of Music de Nova York i al Curtis Institute de Filadèlfia. Va participar en el programa Merola de l’Òpera de San Francisco i va ser membre del Ryan Opera Center de la Lyric Opera de Chicago. L’estiu de 2016 va participar al festival Young Singers Programme de Salzburg, on va actuar a The Fairy Queen de Purcell i en concerts amb la Camerata de Salzburg i l’orquestra Mozarteum.

Mingjie Lei

Tenor

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
www.mingjielei.com
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.