Masaaki Suzuki

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

Des que va fundar el Bach Collegium Japan el 1990, Masaaki Suzuki s’ha consolidat com una autoritat líder en les obres de Bach. Ha estat el seu director musical des d’aleshores, portant-los regularment a les principals sales i festivals d’Europa i els Estats Units i construint una reputació excepcional pel refinament expressiu i la veritat de les seves actuacions.

A més de treballar amb formacions reconegudes d’època, com el Collegium Vocale Gent i la Philharmonia Baroque, és convidat a dirigir repertoris tan diversos com Britten, Beethoven, Fauré, Mahler, Mendelssohn, Mozart i Stravinsky, amb orquestres com la Baltimore Symphony, Danish National Radio Symphony, Deutsches Symphonie Orchester Berlin, Leipzig Gewandhausorchester, New York Philharmonic i l’Orquestra Simfònica de San Francisco, entre d’altres. 

Masaaki Suzuki combina la seva carrera com a director amb la seva feina com a organista i clavecinista. Nascut a Kobe, es va graduar a la Universitat de Belles Arts i Música de Tòquio amb una llicenciatura en composició i interpretació d’orgue i va estudiar clavicèmbal i orgue al Conservatori Sweelinck d’Amsterdam amb Ton Koopman i Piet Kee. Fundador i professor emèrit del departament de música antiga de la Universitat de les Arts de Tòquio, va formar part de la facultat de direcció coral de l’Escola de Música de Yale i de l’Institut de Música Sagrada de Yale des del 2009 fins al 2013, on continua afiliat com a director convidat principal de la Yale Schola Cantorum. 

Masaaki Suzuki

Direcció

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.