Martí Serra

Contrabaix, Percussió, Piano, Saxòfon, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
martiserra.com

El saxofonista Martí Serra comença la seva carrera artística als anys noranta, tocant en diversos grups de jazz i fusió de l’escena local catalana. Després de viure una temporada a Boston, on estudià al Berklee College of Music, comença a tocar amb grans noms del jazz català com Giulia Valle, Jordi Matas i Raynald Colom, amb els quals enregistra els seus primers discos.

Des d’aleshores, ha publicat vuit discos com a líder o colíder, i ha participat en trenta més com a sideman. Ha treballat amb grans jazzmen de l’estat, com Guillermo McGill, Jorge Rossy, M. A. Chastang, David Mengual o Marco Mezquida, i també amb figures internacionals com Al Foster, Eddie Marshall o Eddie Henderson.

Serra ha combinat la seva carrera jazzística amb incursions en la música d’arrel tradicional –Eliseo Parra, Coetus, Quartiana– i en la cançó d’autor, col·laborant com a intèrpret i arranjador en el disc Amar la trama (2010) de Jorge Drexler, i publicant el seu propi disc de cançons, Cançons mecanoscrites (2016).

Ha estat guardonat amb diversos premis de l’Associació de Músics de Jazz de Catalunya (2003, 2004 i 2006) i un premi Enderrock (2009) amb el seu trio al costat de Xavi Maureta i Rai Ferrer.

Des de fa vint anys, és professor de saxo i improvisació a l’Escola de Música Moderna de Badalona.

Martí Serra

Contrabaix, Percussió, Piano, Saxòfon, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
Web de l’artista
martiserra.com
CARREGANT…
Calendari sessions
Sessions del dia

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.