Marta Infante

Marta Infante

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

La versatilitat de la mezzosoprano Marta Infante li permet abordar repertori que abasta l’oratori barroc, repertori simfònic, música contemporània, òpera i recital. Nascuda a Lleida, va realitzar estudis superiors de cant a la Universitat d’Ostrava (República Txeca).

De la mà de directors com Gustavo Dudamel, Víctor Pablo Pérez, Jordi Casas, Aldo Cecato, Leon Botstein, Carlos Kalmar, Kees Bakels, Kynan Johns, Gómez Martínez, Pons, Paul Daniels i Susana Mälkki, per citar-ne alguns, Infante col·labora amb l’Orquestra Nacional d’Espanya, Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra de la RTVE, Orquestra de la Comunitat de Madrid, Simfònica de Madrid, Simfònica de Bilbao o Simfònica de Galícia. Fora de les nostres fronteres, l’Orquestra Gulbenkian de Lisboa i la Nacional del Salvador, entre d’altres.

Manté una important activitat liederística i, juntament amb el pianista Jorge Robaina, realitza recitals en sales com el Palau Euskalduna, Caixaforum de Barcelona, ​​Fundació Juan March de Madrid i Palau de la Música Catalana.

En l’àmbit de la música antiga actua als principals festivals del nostre país i d’Europa (Biennal de Venècia, Festival Svatováclavský de Txèquia i Festival de Primavera de Praga), a l’Amèrica del Sud (Festival de l’Havana i Mozarteum de Xile), a l’Orient Mitjà i al Japó. Col·labora també amb els grups més rellevants com La Caravaggia, Orquestra Barroca de Sevilla, Capella Reial de Madrid, Capella de Ministrers, Collegium 1704 (Txèquia), Anthonello (Japó), Dresden Barockorchestra, Collegium Marianum (Txèquia), Via Artis (Dinamarca) o Ars Longa (Cuba).

En aquestes ocasions, és dirigida pels directors més importants del panorama actual com Vaclav Luks, Enric Onoffri, Frederic Maria Sardelli, Paul Goodwin, Giovanni Antonini, Ottavio Danton, Richard Egarr, Paul Goodwin i Rinaldo Alesandrini.

En el camp operístic, participa en les temporades del Gran Teatre del Liceu, el Teatro Real de Madrid, el Teatro Gayarre i el Teatro Baluarte de Pamplona, ​​el Teatro Arriaga de Bilbao, el Teatre AMU de Praga i el Teatre Nacional de Moravia d’Ostrava.

Marta Infante

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.