Marianne Beate Kielland© Lena Lahti

MARIANNE BEATE KIELLAND

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Nascuda a Noruega, es va graduar a l’Academia Noruega de Música i posteriorment va estudiar a Nova York amb O. Brown i D. Adams. Una vegada finalitzats els seus estudis es va incorporar a la companyia d’Òpera de l’Estat de Hanover a Alemania.

Avui, és una de les cantants més famoses d’Escandinàvia i s’ha establert com una de les intèrprets més remarcables de la música barroca. Treballa habitualment amb tots els cors i orquestres més importants de Noruega i també col·labora amb agrupacions com Anima Eterna, Akademie für alte Musik Berlin, RIAS Kammerchor o Collegium Vocale Gent, entre d’altres. Ha cantat amb reconeguts directors com F. Biondi, P. Herreweghe, J. Savall o M. Suzuki.

Ha rebut crítiques extraordinàries per les seves interpretacions de la música de Bach i ha participat en més de 50 enregistraments. Ha sigut la primera contralt femenina que ha cantat amb el Bach Ensemble i Joshua Rifkin i ha gravat totes les cantates de Bach per contralt sol per Naxos amb Kölner Kammerorchester i Helmut Müller-Brühl. El 2012 va ser nominada als US Grammy a la categoria de Millor Àlbum Clàssic Vocal per Veslemøy Synsk del compositor Olav Anton Thommessen.

MARIANNE BEATE KIELLAND

Mezzosoprano

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.