María Hinojosa Montenegro

Soprano, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori

BIOGRAFIA

Llicenciada en cant i lied amb la màxima qualificació i premi de fi de carrera (ESMUC), va ser nominada a Millor Actriu Musical el 2007 i el 2011, i guanyadora del Premi de la Crítica dels Premis Butaca.

Ha cantat en sales com el Musikverein i el Theater an der Wien de Viena, el Teatro Colón de Buenos Aires, l’Arena de Verona, l’Òpera de Philadelphia, el Teatre del Liceu, L’Auditori de Barcelona, el Palau de la Música Catalana, el Palau de les Arts de València, el Teatro Real i l’Auditorio Nacional de Madrid, entre d’altres, sota la direcció d’Heras Casado, Sir N. Marriner, Bolton, Antonini, Onofri, Dantone, Alessandrini, Biondi o Pons. En escena ha treballat al costat de X. Albertí, La Fura dels Baus, Els Comediants, F. Negrín, R. Carsen i Ll. Pasqual.

El 2017 va debutar al Musikverein al costat de Concentus Musicus Wien. Les pròximes temporades oferirà concerts amb la Cappella Mediterranea i amb Forma Antiqva; en òpera cantarà rols protagonistes al Teatro de la Zarzuela, l’Òpera d’Oviedo i el Teatro Calderón de Valladolid, i en l’àmbit simfònic, noves col·laboracions amb la Real Filharmonia de Galícia i l’OBC en una estrena absoluta de Joan Magrané.

Play de l’artista

María Hinojosa Montenegro

Soprano, Veu

L’artista no té cap esdeveniment programat a L’Auditori
CARREGANT…

Formulari enviat correctament!

El formulari s'ha enviat correctament. Ens posarem en contacte per correu electrònic o telèfon.